Ντιμπάλα: «Η Γιουβέντους μου χρωστάει 3 εκατ. ευρώ»

Ντιμπάλα: «Η Γιουβέντους μου χρωστάει 3 εκατ. ευρώ»

Newsroom
Ντιμπάλα: «Η Γιουβέντους μου χρωστάει 3 εκατ. ευρώ»

bet365

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Ντιμπάλα στην κατάθεση που έκανε στην Ρώμη για την έρευνα «Prisma» αποκάλυψε πως του οφείλονται χρήματα από την Γιουβέντους.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ Πάουλο Ντιμπάλα, που τώρα αγωνίζεται στην Ρόμα, πήγε να καταθέσει για την έρευνα «Prisma» και μεταξύ των όσων ανέφερε αποκάλυψε πως η «μεγάλη κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου του οφείλει κάποια χρήματα ακόμα.

«Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που πληρώθηκε ο μισθός μου, αλλά ξέρω πολύ καλά πως η Γιουβέντους ακόμα μου χρωστάει λεφτά».

Ο 29χρονος επιθετικός μέσος αναφέρεται σε χρήματα που δεν του έχουν δοθεί από την σεζόν 2020-2021 και τις πληρωμές που είχαν τότε αλλάξει και διευρυνθεί χρονικά για να διευκολυνθεί η ομάδα εξαιτίας των συνθηκών που είχε δημιουργήσει ο Covid-19. Μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 3,7 εκατ. ευρώ.

«Όταν κάναμε την συμφωνία για την μετατόπιση του μισθού, ξέραμε πως αν ακόμα είχα συμβόλαιο, οι πληρωμές που είχαν μείνει πίσω θα πληρώνονταν αργότερα ως αύξηση στις υπάρχουσες και αν αντίθετα έφευγα, θα μου έδιναν τα χρήματα αμέσως. Γνωρίζω πως τον Απρίλιο του 2023, η Γιουβέντους έχει την τελευταία ευκαιρία να μου πληρώσει τα 3 εκατ. ευρώ και κάτι. Αλλιώς, ο δικηγόρος μου θα καταθέσει γραπτά αιτήματα, ακόμη κι αν ελπίζω να μην φτάσουμε μέχρι εκεί. Θέλω τα λεφτά μου πίσω, αλλά χωρίς να καταθέσω κάποια αγωγή, αποφεύγοντας προβλήματα τόσο για μένα όσο και για την Γιουβέντους».

Ο δικηγόρος του παίκτη έχει ήδη καταθέσει ένα αίτημα αποζημίωσης μέσω μέιλ για τη μη ανανέωση του Ντιμπάλα, που πρώτα εξαπατήθηκε μ' ένα πλούσιο συμβόλαιο (8 εκατ. ευρώ συν μπόνους) και μετά τον άφησαν να φύγει.

«Εγώ δεν ζήτησα να γίνει αυτό, θέλω μόνο τα χρωστούμενα».

Όσον αφορά τα χαρτιά του Ντιμπάλα, έχουν υπογραφεί τόσο από την ομάδα όσο και από τον παίκτη, αλλά δεν έχουν κατατεθεί στην λίγκα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα