Σαμπντόρια - Ίντερ 0-0: Γκέλα στη Γένοβα!

Σαμπντόρια - Ίντερ 0-0: Γκέλα στη Γένοβα!

Newsroom
Σαμπντόρια - Ίντερ 0-0: Γκέλα στη Γένοβα!

bet365

Η Ίντερ... κόλλησε στη Γένοβα, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Σαμπντόρια και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από τους διώκτες της.

Γκέλα για την Ίντερ στη Γένοβα, δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σαμπντόρια, έμεινε στο μηδέν (0-0) και έχασε την ευκαιρία να ανοίξει την ψαλίδα από Αταλάντα, Ρόμα και Μίλαν. Παράλληλα, βρέθηκε στο -15 από την κορυφή...Στον αντίποδα, οι Γενοβέζοι είναι στο -8 από τη γραμμή παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο α΄μέρoς, είχαν τον έλεγχο, πίεσαν και δημιούργησαν 13 τελικές προσπάθειες, ωστόσο ούτε μια δεν κατέληξε στα δίχτυα. Λουκάκου, Μχιταριάν, Λαουτάρο, Τσαλχάνογλου, είχαν καλές στιγμές, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι Νερατζούρι πίεσαν και στην επανάληψη για το γκολ, όμως δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όμως ο Αουντέρο βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα στο δυνατό σουτ του Ατσέρμπι για να τη στείλει στο δοκάρι.

Ιντερ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Νταρμιάν (66′ Ντάμφρις), Μπαρέλα (66′ Μπρόζοβιτς), Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν (90′ Καρμπόνι), Γκόσενς (46′ Ντιμάρκο), Λαουτάρο, Λουκάκου (66′ Τζέκο).

Στην άλλη αναμέτρηση, η Βερόνα πέτυχε νίκη - ανάσα, επικράτησε 1-0 της Σαλερνιτάνα και βρέθηκε στο -2 από τη ζώνη παραμονής. Ο Ενγκονγκέ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στους γηπεδούχους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα