Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους 0-3: Τριάρα και ανάσα... (vid)

Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους 0-3: Τριάρα και ανάσα... (vid)

Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους 0-3: Τριάρα και ανάσα... (vid)

bet365

Η Γιουβέντους πέρασε εύκολα (3-0) από την έδρα της Σαλερνιτάνα, με τον Βλάχοβιτς να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο!

Με δύο γκολ του Βλάχοβιτς και ένα του Κόστιτς η Γιουβέντους πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα της Σαλερνιτάνα επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τρεις διαδοχικές αποτυχίες. Ετσι, βρέθηκε στο -12 από την εξάδα.

«Κοιτάζοντας τη βαθμολογία και το ματς με την Σαλερνιτάνα είναι μάχη που δίνει... έξι πόντους» είχε πει ο Αλέγκρι πριν την αναμέτρηση και οι παίκτες του προσέγγισαν το ματς με απόλυτη σοβαρότητα. Οι Μπιανκονέρι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο ημίχρονο είχαν... κλειδώσει το τρίποντο. Στο 26′ με πέναλτι του Βλάχοβιτς η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45' από προσπάθεια του Σέρβου, ο Κόστιτς σημείωσε το 2-0. Μελανό σημείο για τη Γιούβε, η αποχώρηση του Μιρέτι με φορείο. Με το... καλησπέρα του β' μέρους, ο Φατζόλι έκλεψε, μοίρασε ιδανικά στον Βλάχοβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0. Στο 53' η Γιούβε πλησίασε το τέταρτο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Ντι Μαρία βρήκε το δοκάρι. Σούπερ ευκαιρία είχε και ο Κιν στο 85', αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Αλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο (80′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Μιρέτι (43′ Φατζόλι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (62′ Κουαδράδο), Ντι Μαρία (62′ Κιέζα), Βλάχοβιτς (79′ Κιν).

 

SERIE A Τελευταία Νέα