Αλέγκρι: «Θα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να σωθούμε»

Αλέγκρι: «Θα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να σωθούμε»

Newsroom
Αλέγκρι: «Θα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να σωθούμε»

bet365

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την ήττα από την Μόντσα ξεκαθάρισε πως οι Μπιανκονέρι πρέπει να μαζέψουν βαθμούς για να γλιτώσουν το εφιαλτικό σενάριο του υποβιβασμού.

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε σοβαρή κρίση. Οι Μπιανκονέρι τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μετρούν δυο ήττες και μια ισοπαλία και σε συνδυασμό με την αφαίρεση 15 βαθμών έχουν πέσει στην 12η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στις δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ήττα από την Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι εμφανίστηκε... κυνικός και τόνισε πως η ομάδα του έχει ανάγκη τους βαθμούς για να μην κινδυνέψει με υποβιβασό. Η Γιούβε απέχει 11 βαθμούς από τη 18η Βερόνα και 14 από την 6η Ρόμα.

«Το πρώτο μέρος απέναντι στην Μόντσα είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε άλλο παιχνίδι μας και είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Στα τρία τελευταία παιχνίδια μας έχουμε δεχτεί 10 γκολ και έχουμε πάρει μόλις έναν βαθμό. Η βαθμολογία; Εγώ λέω πάντα ότι μαζέψαμε 38 βαθμούς όμως τώρα έχουμε 23 και θα πρέπει να έχουμε επίγνωση πως αυτό λέει η κατάταξη.

Θα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτή είναι η πραγματικότητα, διαφορετικά τα πράγματα θα είναι άσχημα για εμάς. Αυτό που συνέβη στα τελευταία παιχνίδια, επιβάλλεται να μην ξανασυμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

 

SERIE A Τελευταία Νέα