Εθνική Μαρόκο: Επέλεξε την χώρα της Αφρικής αντί της Ισπανίας ο Μπραχίμ Ντίαθ

Newsroom
Εθνική Μαρόκο: Επέλεξε την χώρα της Αφρικής αντί της Ισπανίας ο Μπραχίμ Ντίαθ

bet365

Σύμφωνα με Μαροκινό δημοσιογράφο, ο Μπραχίμ Ντίαθ αποφάσισε να εκπροσωπήσει την εθνική του Μαρόκο και όχι εκείνη της Ισπανίας.

Ο δημοσιογράφος Λίνο Μπάκο έκανε την αποκάλυψη της είδησης που αλλάζει επίπεδο την εθνική ομάδα του Μαρόκο. Ο ίδιος ανέφερε πως κατά 99,9% ο 23χρονος Ισπανός, που έχει και την υπηκοότητα της αφρικανικής χώρας επέλεξε εκείνη, αφού στην εθνική Ισπανίας δεν έχει κληθεί ξανά μετά από εκείνο το φιλικό με την Λιθουανία (08/06/2021) που αγωνίστηκε ως βασικός και είναι και η μοναδική του εμφάνιση με την «φούρια ρόχα».

Ακριβώς επειδή η εμφάνιση αυτή ήταν σε φιλικό, έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει και την εθνική του Μαρόκο, αφού μόνο αν ο παίκτης παίξει σε επίσημο ματς με μία χώρα κατοχυρώνεται στην συγκεκριμένη εθνική.

Μάλιστα, ο Μπραχίμ Ντίαθ αναμένεται να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Ρεγκραγκουί για τα παιχνίδια του Μαρτίου με την Κολομβία (20/03) και μία δεύτερη χώρα από τη Νότια Αμερική, που δεν έχει ακόμα βρεθεί (28/03).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα