Φιορεντίνα - Τορίνο 0-1: Απόδραση από το «Αρτέμιο Φράνκι» με γκολάρα για την Γκρανάτα (vid)

Ιάσονας Θεριός
Φιορεντίνα - Τορίνο 0-1: Απόδραση από το «Αρτέμιο Φράνκι» με γκολάρα για την Γκρανάτα (vid)

bet365

Πολύτιμη νίκη μπόρεσε να πάρει η Τορίνο στην έδρα της Φιορεντίνα, με την Γκρανάτα, χάρη στο πανέμορφο τέρμα του Μίραντσουκ, να επικρατεί 1-0 και να ανεβαίνει στην 7η θέση της Serie A.

Σημαντικό τρίποντο μπόρεσε να πάρει η Τορίνο, η οποία στο «Αρτέμιο Φράνκι» υπέταξε με 1-0 τη Φιορεντίνα και σκαρφάλωσε στην 7η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος. Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, που στο 13ο λεπτά πίστεψαν πως άνοιξαν το σκορ με τον Σεκ, το τέρμα του οποίου ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο ίδιος παίκτης προειδοποίησε εκ νέου στο 22', με το δυνατό του σουτ να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Βιόλα απάντησαν στις ευκαιρίες με τη συμπλήρωση μισής ώρας, όταν το τελείωμα του Κουαμέ εντός περιοχής σταμάτησε εντυπωσιακά στη γωνία του ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς . Τρία λεπτά αργότερα, η Γκρανάτα άνοιξε το σκορ, με τον Μίραντσουκ να... ζωγραφίζει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με φοβερό φαλτσαριστό πλασεδάκι.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, επιχείρησαν να απειλήσαν και είχαν καλές στιγμές. Στα μέσα του δέυτερου μέρους ο Νικολάς Γκονζάλες δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στο τέρμα μετά από κεφαλιά του Ικονέ, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Γιόβιτς με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς εξουδετερωμένο καθυστέρησε από την περιοχή και δεν κατάφερε να σκοράρει. Κάπως έτσι, το 1-0 της Τορίνο έμεινε ως το τέλος, με τους Βιόλα να παραμένουν στην 9η θέση της Serie A.

 

SERIE A Τελευταία Νέα