Γιακουμάκης: Προτάσεις από MLS, Ιαπωνία και Σαμπντόρια

Γιακουμάκης: Προτάσεις από MLS, Ιαπωνία και Σαμπντόρια

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Σέλτικ και έχει στα χέρια του προτάσεις από MLS, Ιαπωνία, αλλά και Ιταλία και συγκεκριμένα από Σαμπντόρια.

Η αποχώρηση από τη Σέλτικ στο χειμερινό παζάρι μοιάζει δεδομένη. Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν τα βρήκε με τη διοίκηση των Κελτών στις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, αξιώνοντας μεγαλύτερη αύξηση στον μισθό του που να αντανακλά τη βελτίωσή του στη διάρκεια του περασμένου χρόνου και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν πριν εκπνεύσει ο Ιανουάριος, με τους συλλόγους του εξωτερικού να έχουν σχηματίσει ουρά για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει ο διάσημος ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 29χρονος Έλληνας στράικερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από τρεις ηπείρους. Συγκεκριμένα, από τις ΗΠΑ και το MLS, από την Ιαπωνία (Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς) αλλά και από την Ιταλία, με τη Σαμπντόρια να έχει μπει «σφήνα» για να κάνει κάτοικο Γένοβας τον διεθνή φορ.

Μέχρι στιγμής η πρώτη πρόταση που αποκαλύφθηκε για τον Γιακουμάκη ήταν αυτή της Μίντιλαντ, ωστόσο, τα σκωτσέζικα Μέσα αναφέρουν τα τελευταία 24ωρα πως φαβορί είναι η ιαπωνική Ουράβα, η οποία σύμφωνα με τη «Daily Record» προσφέρει διπλάσιες απολαβές στον Γιακουμάκη από όσες προβλέπει το συμβόλαιό του στη Σέλτικ.

Ο Γιακουμάκης πήγε στους Κέλτες το καλοκαίρι του 2021 και κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα, όπου μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Premier. Συνολικά μετρά 56 εμφανίσεις με τη φανέλα τους και 25 γκολ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα