Ιταλία: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ ultras Νάπολι και Ρόμα με έναν τραυματία (vid)

Ιταλία: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ ultras Νάπολι και Ρόμα με έναν τραυματία (vid)

bet365

Άγριες συμπλοκές ξέσπασαν μεταξύ σκληροπυρηνικών οπαδών της Νάπολι και τη Ρόμα στην Ιταλία, σε σημείο που το 2007 είχε δολοφονηθεί οπαδός της Λάτσιο. Ένας τραυματίας ως τώρα ο απολογισμός.

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ ultras της Νάπολι και της Ρόμα εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην Ιταλία.

Πάνω από 300 οπαδοί, τουλάχιστον 150 από κάθε ομάδα, πρωταγωνίστησαν σε άγριες συμπλοκές που ξεκίνησαν από «πετροπόλεμο» και ρίψεις καπνογόνων και κατέληξαν σε μάχες σώμα με σώμα, που είχαν ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας οπαδός των Τζιαλορόσι, ο οποίος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Αρέτσο και την περιοχή Μπάντια Αλ Πίνο, εκεί που το 2007 δολοφονήθηκε ο οπαδός της Λάτσιο σε αντίστοιχο σκηνικό οπαδικής βίας. Όλα άρχισαν όταν τα βανάκια των οργανωμένων της Ρόμα που ταξίδευαν για το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν πέρασαν από το σημείο που έστησε «μπλόκο» η αστυνομία για τη μετακίνηση των οπαδών της Νάπολι στη Γένοβα όπου η ομάδα τους παίζει κόντρα στη Σαμπντόρια.

Οι ultras των Παρτενοπέι εκσφενδόνισαν αντικείμενα στους τιφόζι των Ρωμαίων, οι οποίοι και δεν τα άφησαν να περάσουν αναπάντητα, με συνέπεια να γενικευθούν τα επεισόδια και να προκληθεί χάος στον αυτοκινητόδρομο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα