Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Το συγκινητικό post της συζύγου του, Αριάνα για τα Χριστούγεννα

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Το συγκινητικό post της συζύγου του, Αριάνα για τα Χριστούγεννα

bet365

Η σύζυγος του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, Αριάνα συγκίνησε με τα λόγια της για τα πρώτα της Χριστούγεννα μετά τον θάνατό του αλλά και με την ερωτική της εξομολόγηση προς το πρόσωπό του στο Instagram.

Ο θάνατος του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς βύθισε στο πένθος το ιταλικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό πρωτίστως στους οικείους του, τη σύντροφό του Αριάνα και τα πέντε τους παιδιά.

Η σύζυγός του από το 2005, Αριάνα, ζει τα πρώτα της Χριστούγεννα μετά την απώλεια του άνδρα της, ο οποίος έδωσε γενναία «μάχη» με τη λευχαιμία από το 2019 αλλά άφησε την τελευταία του πνοή στις 16 Δεκεμβρίου, εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις σκέψεις της μέσω Instagram και συγκινώντας με τα λόγια της:

«Τα πρώτα Χριστούγεννα όταν έχασες κάποιον είναι δύσκολα. Δεν έχεις όρεξη να γιορτάσεις αλλά έχεις. Για τα παιδιά, για την οικογένεια. Θα πονέσει. Τα δώρα που δεν χρειάζεται να αγοράσεις φέτος. Η άδεια καρέκλα. Οι αναμνήσεις από περασμένες γιορτές.

Η φωνή που δεν ακούς. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το ξεπεράσεις. Μπορεί ανάμεσα στα δάκρυα, ένα μικρό χαμόγελο να εμφανιστεί στο πρόσωπό σου. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος. Να είσαι ευγνώμων για τις γιορτές που κάνατε μαζί, ξεκίνησε μια νέα παράδοση στη μνήμη του. Και να θυμάσαι πάντα την αγάπη που ήταν εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά στο πιο πρόσφατο story της, ενώ μία μέρα πριν, προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το έτερον της ήμισυ:

«Ο θάνατος είναι ένα τίποτα. Απλά βρέθηκε στην άλλη πλευρά. Είναι σαν να κρύβομαι στο διπλανό δωμάτιο. Είμαι ακόμα εγώ και είσαι ακόμα εσύ. Είμαστε ακόμα ό,τι ήμασταν και πριν ο ένας για τον άλλον. Φώναξέ με το όνομα που μου είχες δώσει, που είναι τόσο οικείο σε σένα. Μίλα μου με τον ίδιο στοργικό τρόπο που πάντα χρησιμοποιούσες. Μην αλλάξεις τον τόνο της φωνής σου, μη δείχνεις θλιμμένος ή σοβαρός. Συνέχισε να γελάς με όλα εκείνα τα μικροπράγματα που μας άρεσαν τόσο πολύ όταν ήμασταν μαζί. Να προσεύχεσαι, να χαμογελάς, να με σκέφτεσαι!

Το όνομά μου θα είναι πάντα η οικεία σου λέξη: να το προφέρεις χωρίς το παραμικρό ίχνος λύπης. Η ζωή μας διατηρεί το νόημα που είχε πάντα. Συνεχίζεται χωρίς να σπάει. Γιατί να πρέπει να λείπω από τις σκέψεις και το μυαλό σου, απλά επειδή δεν μπορείς πια να με δεις; Δεν είμαι μακριά, βρίσκομαι απλά στην άλλη πλευρά, είμαι ακριβώς εδώ. Να είσαι σίγουρος, όλα είναι καλά. Θα βρεις ξανά την καρδιά μου, θα βρεις την εξαγνισμένη της τρυφερότητα. Στέγνωσε τα δάκρυά σου και μην κλαις, αν με αγαπάς. Το χαμόγελό σου είναι η ησυχία μου»

 

SERIE A Τελευταία Νέα