Ζιρού: Ανανεώνει με τη Μίλαν μετά το Μουντιάλ!

Ζιρού: Ανανεώνει με τη Μίλαν μετά το Μουντιάλ!

Νίκος Κικίδης
Ζιρού: Ανανεώνει με τη Μίλαν μετά το Μουντιάλ!

bet365

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν ετοιμάζεται να βάλει ο Ολιβιέ Ζιρού μετά το Μουντιάλ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Τι κι αν διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του; Ο Ολιβιέ Ζιρού συνεχίζει να σκορπά τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, με την εντυπωσιακή του απόδοση μπροστά από την αντίπαλη εστία να συνεχίζεται και εν μέσω Μουντιάλ.

Με το τελευταίο του γκολ απέναντι στην Πολωνία μάλιστα ο Γάλλος φορ έφτασε τα 52 με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί για να αποκτήσει ολομόναχος τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών με τους Μπλε.

Όπως είναι φυσιολογικό τα... πεπραγμένα του στο χορτάρι σε συνάρτηση με την εντυπωσιακή του φόρμα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα πίσω στο Μιλάνο, με τους ιθύνοντες της Μίλαν να θέλουν να τον δέσουν στην Ιταλία και για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει μάλιστα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στη Μίλαν έχουν ήδη έτοιμη την πρόταση ανανέωσης προς τον Ζιρού, ο οποίος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του και να επισημοποιήσει το deal μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Τη φετινή σεζόν ο Γάλλος φορ έχει καταγράψει συνολικά 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με σύλλογο και εθνική, με απολογισμό 13 γκολ και έξι ασίστ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα