Έμπολι - Αταλάντα 0-2: Στο «κυνήγι» της Νάπολι οι Μπεργκαμάσκι

Βασίλης Μπαλατσός
Έμπολι - Αταλάντα 0-2: Στο «κυνήγι» της Νάπολι οι Μπεργκαμάσκι

bet365

Η Αταλάντα χωρίς να δυσκολευτεί νίκησε με 2-0 στην έδρα της Έμπολι, ανέβηκε προς το παρόν στη δεύτερη θέση της Serie A και βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Νάπολι, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.

Επιστροφή στις νίκες για την Αταλάντα. Οι Μπεργκαμάσκι μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο νίκησε με 2-0 στην έδρα της Έμπολι, έφτασαν τους 27 βαθμούς, ανέβηκαν προς το παρόν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μείωσαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι, την οποία υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική, στους πέντε βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32' όταν ο Κουπμάινερς πάτησε περιοχή, έκανε το γύρισμα, ο Λούκμαν προσπάθησε να σουτάρει και από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Χάτεμπουρ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 39' η ομάδα του Γκασπερίνι κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ντέστρο μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο Βικάριο νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Κουπμάινερς.

Η Αταλάντα βρήκε εν τέλει το δεύτερο της γκολ στο 59'. Ο Λούκμαν με ωραία ενέργεια απέφυγε τρεις αμυνόμενους και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν με ευκολία το προβάδισμα τους μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα