Νάπολι - Σασουόλο 4-0: Τεσσάρα με ηγέτη Οσιμέν (vid)

Νίκος Κικίδης
Νάπολι - Σασουόλο 4-0: Τεσσάρα με ηγέτη Οσιμέν (vid)

bet365

Ο «μασκοφόρος» Οσιμέν είχε κέφια και φρόντισε να σμπαραλιάσει την Σασουόλο του Κυριακόπουλου, αφού με προσωπικό χατ τρικ υπέγραψε την τεσσάρα της Νάπολι (4-0) και την εδραίωσε στην κορυφή.

Με σπασμένα φρένα... Η πορεία της Νάπολι προς έναν ιστορικό τίτλο στη Serie A μοιάζει προς το παρόν ακλόνητη, ιδίως από τη στιγμή που Οσιμέν και Κβαρατσχέλια συνεχίζουν να τρομοκρατούν τις αντίπαλες άμυνες στην Ιταλία. Και τελευταίος μάρτυρας για την δαιμονιώδη φόρμα αυτού του φονικού διδύμου έγινε η Σασουόλο! Με τον Νιγηριανό να υπογράφει τη νίκη με χατ τρικ και τον Γεωργιανό να ακολουθεί με γκολ και δυο ασίστ, η Νάπολι διέλυσε 4-0 την ομάδα του Κυριακόπουλου (έμεινε στον πάγκο) και ξέφυγε προσωρινά στο +6 από τη δεύτερη στη βαθμολογία, Μίλαν.

Οι Παρτενοπέι μάλιστα φρόντισαν να ξεδιαλύνουν από νωρίς το τοπίο, αφού μόλις στο 4΄ο Κβαρατσχέλια σέρβιρε με κεφαλιά στον Οσιμέν, ο οποίος άνοιξε το σκορ με εκτέλεση στο δεύτερο δοκάρι. Το προβάδισμα άνοιξε την όρεξη στους γηπεδούχους, οι οποίοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με συνεργασία των δυο τους και τον Νιγηριανό να βρίσκει δίχτυα με προβολή για το 2-0. Στο 36΄ήταν η σειρά του Κβαρατσχέλια να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, όταν κατέβασε τέλεια τη βαθιά μπαλιά του Μάριο Ρούι και τελείωσε άψογα τη φάση, καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς από το ημίχρονο.

Στο β΄μέρος οι γηπεδούχοι κατέβασαν μηχανές, όμως ακόμα κι έτσι κατάφεραν να προσθέσουν ακόμα ένα γκολ στο τσουβάλι. Ο Οσιμέν άλλωστε δεν θα... ηρεμούσε αν δεν ολοκλήρωνε το χατ τρικ και τελικά το κατάφερε στο 77΄όταν έφυγε στο τετ-α-τετ και με υπέροχο τελείωμα τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, υπογράφοντας τον θρίαμβο των Παρτενοπέι.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τη Σασουόλο στο 84΄με τον Λοριέντ να αποβάλλεται με δυο κάρτες και να αποχωρεί για τα αποδυτήρια, με το αριθμητικό μειονέκτημα ωστόσο να μην επηρεάζει και το τελικό σκορ. Ένα σκορ που έκλεισε στο 4-0 με τη Νάπολι να δίνει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί και να ξεφεύγει στο +6 από τη Μίλαν, αν και με ματς περισσότερο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα