Αταλάντα - Λάτσιο 0-2: «Διπλό»... τριάδας για τους Ρωμαίους στο Μπέργκαμο

Βασίλης Μπαλατσός
Αταλάντα - Λάτσιο 0-2: «Διπλό»... τριάδας για τους Ρωμαίους στο Μπέργκαμο

bet365

Η Λάτσιο νίκησε με 2-0 την Αταλάντα μέσα στο Μπέργκαμο, έπιασε τους γηπεδούχους στους 24 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση. Επιστροφή στα τρίποντα για τη Μπολόνια μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Μεγάλη νίκη για τη Λάτσιο! Οι Λατσιάλι με μεγάλο όπλο την εξαιρετική τους άμυνα νίκησαν την Αταλάντα στο Μπέργκαμο με 2-0, έπιασαν την ομάδα του Γκασπερίνι στους 24 βαθμούς και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της Serie A. Έκτο διαοχικό «clean sheet» για τους Ρωμαίους στο πρωτάθλημα, ανάλογο σερί έχουν κανει μόνο μια φορά στην ιστορία τους, το 1998, όταν δεν δέχτηκαν γκολ σε επτά αγωνιστικές υπό τις οδηγίες του Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γρήγορο γκολ και προηγήθηκαν στο 10'. Μετά από εξαιρετική ενέργεια και γύρισμα του Πέδρο ο Ζακάνι άνοιξε το σκορ εξ επαφής. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως η ομάδα που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν η Λάτσιο. Στο 55' ο Φελίπε Άντερσον με εξαιρετική περιστροφή βρήκε χώρο, σούταρε και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Η Αταλάντα τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 90' ο Μουριέλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επιστροφή στις νίκες για την Μπολόνια

Μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία στη Serie A η Μπολόνια νίκησε με 2-0 την Λέτσε, εντός έδρας και επέστρεψε στα τρίποντα. Στο 10' ο Γκέντφρι ανέτρεψε τον Αεμπισχέρ, ο διαιτητής έκανε «on-field review» και είδε πως υπάρχει πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μάρκο Αρναούτοβιτς. Στο 35' ο Φέργκιουσον με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπάροου έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Η Λέτσε πίεσε αλλά οι Ροσομπλού διατήρησαν το προβάδισμα τους μέχρι τέλους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα