Μαχαίρωσαν τον Πάμπλο Μάρι σε σούπερ μάρκετ στο Μιλάνο (vid)

Μαχαίρωσαν τον Πάμπλο Μάρι σε σούπερ μάρκετ στο Μιλάνο (vid)

Newsroom
Μαχαίρωσαν τον Πάμπλο Μάρι σε σούπερ μάρκετ στο Μιλάνο (vid)

bet365

Σοκάρει η επίθεση με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Μιλάνο, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο αμυντικός της Μόντσα, Πάμπλο Μάρι.

Σοκ στην Ιταλία, αφού σε σούπερ μάρκετ στο εμπορικό κέντρο Milanofiori di Assago στα περίχωρα του Μιλάνου ένοπλος επιτέθηκε με μαχαίρι σε ανυποψίαστους πολίτες. Από την επίθεση τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι και ανάμεσά τους βρίσκεται ο Πάμπλο Μάρι, νυν αμυντικός της Μόντσα και πρώην της Άρσεναλ. Πρόκειται για μια γυναίκα και τέσσερις άνδρες - ηλικίας 28, 30, 40 και 80 ετών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι και ο κόουτς Παλαντίνο έχουν σπεύσει ήδη στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα του. Φήμες αναφέρουν πως ένας 46χρονος Ιταλός πήρε ένα μαχαίρι από τα ράφια και άρχισε να μαχαιρώνει τυχαία άτομα στο κατάστημα!

Οι ιταλικές αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, υπογραμμίζοντας πως ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στις φυλακές της πόλης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα