Ίντερ: Κρατάει τον Λουκάκου με τις... ευλογίες του Jay-Z

Newsroom
Ίντερ: Κρατάει τον Λουκάκου με τις... ευλογίες του Jay-Z

bet365

Η Τσέλσι φαίνεται πως είναι διατεθείμενη να παραχωρήσει στην Ίντερ τον Ρομέλου Λουκάκου μετά και από διαμεσολάβηση του Jay-Z.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», τόσο οι «μπλε του Λονδίνου» όσο και οι «νεραντζούρι» και ο ίδιος ο 29χρονος επιθετικός έχουν ως κοινή επιθυμία να επεκταθεί ο δανεισμός του για ακόμη μία σεζόν.

Στην θετική ματιά της Τσέλσι στην συγκεκριμένη προοπτική έχει συμβάλλει και ο Jay-Z, ο γνωστός τραγουδοποιός και καλλιτέχνης της αμερικανικής ραπ σκηνής μίλησε με τον καλό του φίλο και ιδιοκτήτη των Λονδρέζων, Τοντ Μπόελι και τον συμβούλεψε πως είναι καλύτερο για όλες τις πλευρές ο Λουκάκου να συνεχίσει στην Ίντερ.

Ως τι, όμως, μεσολάβησε ο Αμερικανός καλλιτέχνης; Μα ως ιδιοκτήτης του μανατζερικού γραφείου «Roc Nation Sports Agency» στο οποίο ανήκει εδώ και λίγα χρόνια ο Βέλγος επιθετικός αφότου άφησε τον Φεντερίκο Παστορέλο.

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ το φετινό καλοκαίρι ως δανεικός για έναν χρόνο με ενοίκιο ύψους 8 εκατ. ευρώ και είχε ένα γκολ και μία ασίστ στα πρώτα τρία ματς της φετινής σεζόν της Serie A μέχρι να τραυματιστεί στον μηρό. Από τότε δεν έχει επανέλθει ακόμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα