Κρεμονέζε - Νάπολι 1-4: Τεσσάρα κορυφής με Σιμεόνε! (vid)

Κρεμονέζε - Νάπολι 1-4: Τεσσάρα κορυφής με Σιμεόνε! (vid)

Newsroom
Κρεμονέζε - Νάπολι 1-4: Τεσσάρα κορυφής με Σιμεόνε! (vid)

bet365

H Νάπολι διέλυσε με 4-1 την Κρεμονέζε εκτός έδρας και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Serie A. Πρωταγωνιστής ο Σιμεόνε.

Μετά την εξάρα επί του Αγιαξ, η Νάπολι επέστρεψε στη Serie A με τεσσάρα επί της Κρεμονέζε και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Ναπολιτάνοι μπήκαν δυνατά και στο 2ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Ραχμάνι. Βέβαια, με τον ίδιο τρόπο απάντησαν οι γηπεδούχοι στο 10', αλλά ο Τζανιμάκια δεν κατάφερε να σκοράρει. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πήρε τον έλεγχο και στο 26′ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολιτάνο. Η Κρεμονέζε έφερε το ματς στα ίσα στο 47' με σκόρερ τον Ντέσερς. Στο 57′ ο Σιμεόνε πήρε θέση στο παιχνίδι και στο 76′ με κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Στις καθυστερήσεις η Νάπολι πέτυχε δυο γκολ, στο 90+3' ο Λοσάνο πέτυχε το 3-1 και ο Ολιβέρα στην τελευταία φάση διαμόρφωσε το 4-1.

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι (82′ Οστιγκαρντ), Κιμ, Μάριο Ρουί (82′ Ολιβέρα), Ανγκισά, Λομπότκα, Ντομπελέ (57′ Σιμεόνε), Πολιτάνο (73′ Λοσάνο), Κβαρατσχέλια, Ρασπαντόρι (73′ Ζιελίνσκι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα