Μαλντίνι: «Έχουμε καλές πιθανότητες να συμφωνήσουμε με τον Ράφαελ Λεάο»

Μαλντίνι: «Έχουμε καλές πιθανότητες να συμφωνήσουμε με τον Ράφαελ Λεάο»

Newsroom
Μαλντίνι: «Έχουμε καλές πιθανότητες να συμφωνήσουμε με τον Ράφαελ Λεάο»

bet365

Ο Πάολο Μαλντίνι παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport και μίλησε για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της Μίλαν με τον Ραφαέλ Λεάο.

Ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι» τόνισε πως ο Λεάο αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες εξαιτίας της μεταγραφής από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας στην Λιλ (θέμα για το οποίο βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια με την πορτογαλική ομάδα). Επεσήμανε, όμως, ότι ο παίκτης είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και πως ξέρει πως αυτή τη στιγμή η Μίλαν είναι το καλύτερο για το μέλλον του. Τόνισε πως θα γίνει η διαπραγματεύση και πως ο σύλλογος γνωρίζει πρέπει να του δοθεί αμοιβή ανάλογη με την αξία του θεωρώντας πως έχει πολύ καλές πιθανότητες να συμφωνήσει μαζί του. Τέλος, σημείωσε πως δεν υπάρχει παίκτης που δεν πωλείται σε καμία ομάδα του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάολο Μαλντίνι για τον Ράφαελ Λεάο:

«Ο Λεάο έχει μία δύσκολη κατάσταση που απορρέει από την μεταγραφή του στην Λιλ, αυτό τον επηρεάζει αρκετά και σημαίνει πως οι συνδιαλεγόμενοί μας συχνά αλλάζουν. Ο Ράφα (Λεάο) ωστόσο είναι ευγνώμων σε μας και ενδιαφέρομαι για όσα μας λέει. Ο Ράφα καταλαβαίνει πως το μονοπάτι που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια είναι στο Μιλάνο, το αντιλαμβάνεται και μας το λέει. Τότε θα γίνει μία διαπραγμάτευση, αλλά εμείς γνωρίζουμε πως οι καλοί παίκτες πρέπει να πληρώνονται ανάλογα με την αξία τους. Αν η ομάδα ανέβει κι άλλο επίπεδο, τότε ο Λεάο θα έχει ό,τι χρειάζεται για να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Έπειτα βέβαια δεν υπάρχει παίκτης που να μην πωλείται για καμία ομάδα στον κόσμο. Αν μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν καλές πιθανότητες για να συμφωνήσουμε με εκείνον και την Σπόρτινγκ; Ναι, με εκείνον ναι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα