Γιουβέντους: Έντονο ενδιαφέρον για Γκριεζμάν

Newsroom
Γιουβέντους: Έντονο ενδιαφέρον για Γκριεζμάν

bet365

Μπορεί το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν να μοιάζει αβέβαιο αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν αρκετά κλαμπ που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν.

Ένα από τα ονόματα που θα μας απασχολήσει τον ερχόμενο Γενάρη είναι αυτό του Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να βρίσκεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να είναι έτοιμος να μείνει... μόνιμα λόγω της υποχρεωτικής αγοράς από την Μπαρτσελόνα (θα ενεργοποιηθεί μόνο αν συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων) όμως το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Ο λόγος είναι γιατί ο ισπανικός σύλλογος προσπαθεί να μην... ενεργοποιήσει τη ρήτρα και να διαπραγματευθεί μία καλύτερη συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα». Στο πλαίσιο αυτού, αρκετές ομάδες έχουν προσθέσει στη λίστα τους τον έμπειρο φορ.

Σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport» μία από αυτές είναι και η Γιουβέντους η οποία είναι έτοιμη να κάνει κίνηση με προοπτική να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή τον ερχόμενο Γενάρη ή το επόμενο καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα