Ρόμα - Αταλάντα 0-1: Διπλό κορυφής των Μπεργκαμάσκι (vid)

Ρόμα - Αταλάντα 0-1: Διπλό κορυφής των Μπεργκαμάσκι (vid)

bet365

Το υπέροχο πλασέ του Σκαλβίνι έδωσε συνέχεια στο τρομερό φετινό ξεκίνημα της Αταλάντα, η οποία πήρε το διπλό κόντρα στη Ρόμα (0-1) και παρέμεινε μόνη στην κορυφή της Serie A! Αποβλήθηκε ο Μουρίνιο, φωνές των Τζιαλορόσι για πέναλτι στον Τζανιόλο.

Η κορυφή της Serie A στην πρώτη διακοπή της σεζόν ανήκει στην Αταλάντα! Με ή χωρίς συγκάτοικο αυτό θα εξαρτηθεί από το ντέρμπι Μίλαν-Νάπολι, αλλά η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έκανε και με το το παραπάνω το κομμάτι της στο «Ολίμπικο», αντέχοντας στην πίεση της Ρόμα και φεύγοντας με το διπλό (0-1)!

Οι Τζιαλορόσι είχαν τις ευκαιρίες, τις ως έναν βαθμό δικαιολογημένες «φωνές» κατά της διαιτησίας του ρέφερι Κίφι (ανατροπή του Οκόλι στον Τζανιόλο που δεν τιμωρήθηκε στο 57'), είχαν και τις στιγμές «έκρηξης» με αποκορύφωμα την αποβολή του έξαλλου Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά δεν είχαν το γκολ. Χωρίς τον Πάουλο Ντιμπάλα που έμεινε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή λόγω μυϊκού τραυματισμού στην προθέρμανση, οι Ρωμαίοι είδαν τον Σπορτιέλο να παίρνει τη θέση του τραυματία Μούσο στο 8' και να «κατεβάζει» ρολά στο πρώτο μέρος, ενώ από την πλευρά τους δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν.

Στη μοναδική τελική της Αταλάντα εντός στόχου σε όλο το ματς, ο Σκαλβίνι με άψογο πλασέ εκτός περιοχής νίκησε τον Ρούι Πατρίσιο και έγραψε το 0-1, γεγονός που σήμανε την... οπισθοχώρηση των Μπεργκαμάσκι για τη διατήρηση των κεκτημένων.

Η Ρόμα απείλησε για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος με Ιμπάνιες και την κεφαλιά του Σομουρόντοβ στο 87', αλλά στο φινάλε το 0-1 δεν άλλαξε και έτσι η Dea ξέφυγε στο +1 από την Ουντινέζε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα