Πογκμπά: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον αδερφό του, Ματίας

Πογκμπά: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον αδερφό του, Ματίας

Newsroom
Πογκμπά: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον αδερφό του, Ματίας

bet365

Υπό κράτηση θα παραμείνει ο Ματίας Πογκμπά, αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δύο εγκλήματα προς τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Δίωξη ασκήθηκε στον Ματίας Πογκμπά, που βρισκόταν ήδη υπό κράτηση και θα παραμείνει έτσι για το εγγύς μέλλον. Τα εγκλήματα που αφορά αυτή είναι ο εκβιασμός μέσω μίας οργανωμένης συμμορίας και η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση η οποία είχε σκοπό την προετοιμασία ενός εγκλήματος.

Ο δικηγόρος του Ματίας Πογκμπά τόνισε πως η πλευρά του δεν κατανοεί την απόφαση αυτή, ειδικά από την στιγμή που η δικαιοσύνη αναγνώρισε πως εκείνος δεν συμμετείχε στην οργάνωση του εκβιασμού του αδερφού του. Επεσήμανε πως θα έπρεπε ο πελάτης του να έχει αφεθή ελεύθερος και πως θα κινηθούν νομικά για να επανεξεταστεί η απόφαση αυτή.

Μαζί του υπό κράτηση βρίσκοταν και τα άλλα τέσσερα μέλη που είχαν συλληφθεί. Αυτοί κατηγορούνται για εκβιασμό μέσω οργανωμένης συμμορίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση η οποία είχε σκοπό την προετοιμασία ενός εγκλήματος, καθώς και απαγωγή ή κράτηση κάποιου παρά την θέλησή του κι εδώ δρώντας ως μέλη οργανωμένης συμμορίας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα