Πογκμπά: Στο κρατητήριο ο αδερφός του για την υπόθεση εκβιασμού!

Πογκμπά: Στο κρατητήριο ο αδερφός του για την υπόθεση εκβιασμού!

Newsroom
Πογκμπά: Στο κρατητήριο ο αδερφός του για την υπόθεση εκβιασμού!

bet365

Υπό κράτηση τελεί ο αδερφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας, ο οποίος επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση γύρω από την υπόθεση εκβιασμών που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο αδερφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γαλλικής «Le Monde».

Όπως έγινε γνωστό, ο Γάλλος επισκέφθηκε από μόνος του το αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει για την υπόθεση εκβιασμών που έχει ξεσπάσει γύρω από την οικογένεια Πογκμπά, με συνέπεια να παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται πως ο Πολ Πογκμπά με δηλώσεις του είχε αποκαλύψει πως ο αδερφός του παρέα με μια συμμορία που περιλάμβανε παιδικούς του φίλους τον εκβίαζαν συστηματικά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που τον ανάγκασε να στραφεί στην Αστυνομία.

Έπειτα από την έρευνα που άνοιξε για την υπόθεση, ο Ματίας αποφάσισε να εμφανιστεί από μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και πλέον τελεί υπό κράτηση μαζί με ακόμα τρία άτομα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα