Εμπολι - Ρόμα 1-2: Με Ντιμπάλα στο -1 από την κορυφή (vid)

Εμπολι - Ρόμα 1-2: Με Ντιμπάλα στο -1 από την κορυφή (vid)

Newsroom
Εμπολι - Ρόμα 1-2: Με Ντιμπάλα στο -1 από την κορυφή (vid)

bet365

Ο Ντιμπάλα βρήκε δίχτυα, μοίρασε ασίστ και η Ρόμα έφυγε νικήτρια από το Carlo Castellani, αφού επικράτησε με 2-1 της Εμπολι. Στο -1 από την κορυφή οι Τζιαλορόσι.

Ο Ντιμπάλα ήταν εντυπωσιακός στο «Carlo Castellani» και η Ρόμα υπερκέρασε το εμπόδιο της Εμπολι, επικρατώντας 2-1. Στο -1 από την κορυφή της Serie A οι Τζιαλορόσι, που άφησαν πίσω τους την ήττα από τη Λουντογκόρετς και τη συντριβή από την Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 7' είχαν δοκάρι με τον Ντιμπάλα. Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για την ομάδα του Μουρίνιο.

Ο Αργεντινός σταρ με τρομερό πλασέ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι απάντησαν και στο 23' είχαν δοκάρι με τον Σατριάνο. Μάλιστα, πριν βγει το ημίχρονο, η Έμπολι έφερε το ματς στα ίσα. Ο Στογιάνοβιτς έκανε ωραία μπαλιά για τον Μπαντινέλι, ο οποίος με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

Η Ρόμα ήθελε, αλλά δεν έβρισκε χώρους. Αντίθετα, η Εμπολι ήταν αρκετά επικίνδυνη και στο 69' ο Σατριάνο έχασε μοναδικό τετ α τετ. Οι Τζιαλορόσι είχαν την ουσία και δυο λεπτά αργότερα, από εξαιρετική ασίστ του Ντιμπάλα, ο Αμπραχαμ διαμόρφωσε το 2-1. Η ομάδα του Μουρίνιο στο 77’ πλησίασε σε τρίτο τέρμα, αλλά ο Πελεγκρίνι έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο Ιμπάνιες, μιας και σημάδεψε το δοκάρι. Στο 84' η Εμπολι πλησίασε στο γκολ, αλλά το σουτ του Ακρο βρήκε το δοκάρι. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω της αποβολής του Μπόβε στο 89΄.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα