Μπολόνια: «Άκυρο» από Ντε Τσέρμπι ελέω Μιχαΐλοβιτς

Μπολόνια: «Άκυρο» από Ντε Τσέρμπι ελέω Μιχαΐλοβιτς

Newsroom
Μπολόνια: «Άκυρο» από Ντε Τσέρμπι ελέω Μιχαΐλοβιτς

bet365

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αρνήθηκε την θέση του προπονητή της Μπολόνια για να στηρίξει τον απολυμένο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας, αφότου απόλυσαν τον 53χρονο Σέρβο τεχνικό, στράφηκαν ως πρώτη επιλογή στον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την λύση της συνεργασίας του με την Σαχτάρ Ντόνετσκ ελέω του πολέμου.

Στην επιλογή του Ιταλού τεχνικού υπήρχε καθολική συμφωνία από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Σαπούτο, τον CEO Φενούτσι, τον αγωνιστικό διευθυντή Μάρκο Ντι Βάιο, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Τζιοβάνι Σαρτόρι.

Όμως, όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του έλαβαν αρνητική απάντηση, όχι επειδή δεν τον καλύπτει η ομάδα, αλλά επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να πάει στην θέση του απολυμένου Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος περνάει τέτοιον γολγοθά πολεμώντας με την επάρατη νόσο, όπως αποκάλυψε η ιταλική «repubblica».

Όλοι έμειναν έκπληκτοι, αφού οι δύο προπονητές όχι μόνο δεν είναι φίλοι, αλλά οριακά γνωρίζονται. Ο Ντε Τσέρμπι έκανε μία βαθιά ανθρώπινη επιλογή κι αυτό δεν συνέβη, επειδή, όπως υποστήριξαν κάποιοι, εμφανίστηκαν καλύτερες ομάδες. Όπως σημειώνει το ιταλικό μέσο, η Μπολόνια ήταν η πρώτη ομάδα που επικοινώνησε μαζί του, αφότου έμεινε ελεύθερος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα