Λάτσιο - Νάπολι 1-2: Ανατροπή με σφραγίδα Κβαρατσχέλια και προσωρινά κορυφή (vid)

Λάτσιο - Νάπολι 1-2: Ανατροπή με σφραγίδα Κβαρατσχέλια και προσωρινά κορυφή (vid)

bet365

Με γκολ του Κιμ και γκολάρα του Κβαρατσχέλια, η Νάπολι γύρισε ανάποδα το ματς στη Ρώμη κόντρα στη Λάτσιο (1-2) και επέστρεψε προσωρινά στην κορυφή της Serie A.

'Έδειξε χαρακτήρα, επέστρεψε από την «κόλαση» και με πρωταγωνιστή τον (ξανά) θεαματικό Κβίτσα Κβαρατσχέλια, η Νάπολι διέγραψε τις δύο σερί απώλειες βαθμών κι επικράτησε της Λάτσιο (1-2), επιστρέφοντας έτσι έστω και προσωρινά στην κορυφή του Campionato (11 β., όσους και η Μίλαν).

Οι Παρτενοπέι δεν τα βρήκαν καθόλου εύκολα απέναντι στους Λατσιάλι, οι οποίοι απέκτησαν από νωρίς το προβάδισμα. Μόλις στο τέταρτο λεπτό, ο Τζακάνι έβαλε μπροστά την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι με υπέροχο συρτό σουτ στη γωνία του Μερέτ και η Νάπολι κλήθηκε να απαντήσει δεχόμενη πρώτη γκολ για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα. Και το έκανε, σε δύο χρόνους.

Ο νεοαποκτηθείς Κιμ Μιν-Γιαέ, μετά το ματς με τη Μόντσα, σκόραρε και πάλι για το 1-1 πριν την ανάπαυλα (38'), για να πάρει τη σκυτάλη ο Γεωργιανίος showman στο δεύτερο μέρος.

Ο «Kvarastella», όπως τον αποκαλούν στην Ιταλία, έπιασε «βολίδα» και στο 61' σφράγισε την ανατροπή των Ναπολιτάνων, οι οποίοι είχαν και δοκάρι από κεφαλιά του Οσιμέν στο 50ο λεπτό και κατάφεραν να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους ως το τέλος. Έτσι, θα υποδεχθούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τη Λίβερπουλ στο «Μαραντόνα», για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League (7/9, 22:00).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα