«Διαφορά Σπέτσια-Φιορεντίνα για Νικολάου, αύριο συνάντηση με Ραμαντάνι»

Newsroom
 «Διαφορά Σπέτσια-Φιορεντίνα για Νικολάου, αύριο συνάντηση με Ραμαντάνι»

bet365

Στην Ιταλία μεταδίδουν πως «τρέχουν» οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Ελληνα αμυντικού και το ενδεχόμενο να συνεχίσει από τη Σπέτσια στη Φιορεντίνα.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από τον Δημήτρη Νικολάου και το ενδεχόμενο ο Ελληνας αμυντικός να συνεχίσει από τη Σπέτσια στη Φιορεντίνα. Το «φλερτ» του με τους «βιόλα» έχει, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, μετουσιωθεί σε «ουσία» και επί τάπητος βρίσκεται το ενδεχόμενο να υπάρξει «τράμπα» με τον Ματίγια Νάστασιτς.

Ομως σε πρώτη φάση μεταξύ των δύο clubs υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, καθώς η Σπέτσια ζητά περισσότερα χρήματα από ότι οι «βιόλα» είναι διατεθειμένοι να δώσουν για χάρη του πρώην κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, ξέχωρα φυσικά από τον Σέρβο στόπερ ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Για αυτό μάλιστα αναφέρουν πως αύριο (28/8) θα υπάρξει κατ' ίδιαν επαφή της πλευράς τους με τον Φαλί Ραμαντάνι, αφού όπως αναφέρεται σχετικά ο συγκεκριμένος ατζέντης εκπροσωπεί τόσο τον Νικολάου όσο και τον Νάστασιτς. Οπότε και κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις γύρω από το μέλλον του 24χρονου αμυντικού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα