Ίντερ - Σπέτσια 3-0: Άνετο βράδυ στο Μιλάνο με Λαουτάρο, Λουκάκου και Τσαλχάνογλου (vid)

Ίντερ - Σπέτσια 3-0: Άνετο βράδυ στο Μιλάνο με Λαουτάρο, Λουκάκου και Τσαλχάνογλου (vid)

bet365

Η τριάδα των Λουκάκου-Λαουτάρο-Τσαλχάνογλου «καθάρισε» το παιχνίδι, το δίδυμο Τζέκο-Κορέα ήρθε από τον πάγκο για να σφραγίσει το τρίποντο κόντρα στην Σπέτσια (3-0) και η Ίντερ έκανε το δύο στα δύο στο... χαλαρό. Σεφτέ στις νίκες η Σασουόλο του Κυριακόπουλου.

Όσο άγχος και σασπένς έκρυβε η πρεμιέρα μέχρι να βρει τον δρόμο της νίκης, άλλο τόσο χαλαρά πέρασε απόψε στο «Μεάτσα» η Ίντερ απέναντι στην Σπέτσια. Οι Νερατζούρι είχαν κέφια και την τριπλέτα Λουκάκου-Λαουτάρο-Τσαλχάνογλου σε πρωταγωνιστικό ρόλο, επικρατώντας με το άνετο 3-0 της ομάδας του βασικού και στα 90' Δημήτρη Νικολάου και πετυχαίνοντας έτσι το δύο στα δύο.

Στο πιο ξεκούραστο βράδυ του Σαμίρ Χαντάνοβιτς (δεν δέχθηκε ούτε μία τελική στην εστία), το ματς πήρε από την αρχή... κατηφορικό ρυθμό προς τα καρέ του Ντραγκόφσκι και στο 35' η κλειδαριά «έσπασε». Ο Ρομέλου Λουκάκου, μετά το γκολ στο δεύτερο ντεμπούτο του και έπειτα από 453 μέρες, επέστρεψε στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε για μια διετία με ασίστ για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, φτάνοντας συνολικά τις εννέα στις τελευταίες 18 συμμετοχές του στη Serie A τη στιγμή που δεν μέτρησε ούτε μία στα τελευταία 63 παιχνδία του στην Premier League!


Η αρχή ήταν το ήμισυ του παντός για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, η οποία στο 52' ένιωσε απολύτως ασφαλής με το 2-0, χάρη σε ωραίο συρτό πλασέ του Τσαλχάνογλου από ασίστ του Λαουτάρο. Το τελευταίο εικοσάλεπτο αποτέλεσε ευκαιρία για να αλλάξουν πρόσωπα στη γραμμή κρούσης, αλλά κι αυτά έκαναν τη δουλειά τους και με το παραπάνω, και μάλιστα άκρως εντυπωσιακά.

Στο 82ο λεπτό, ο Έντιν Τζέκο τσίμπησε τη μπάλα προ του Ντραγκόφσκι, τον προσπέρασε και είδε παράλληλα τον Κορέα, ο οποίος με υπέροχη προσποίηση στον Νικολάου που επιχείρησε να τον σταματήσει με τάκλιν και τελείωμα έγραψε το τελικό 3-0.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα (76' Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς (85' Ασλάνι), Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο (68' Γκόσενς), Λουκάκου (68' Τζέκο), Λαουτάρο (76' Κορέα)

Σεφτέ στις νίκες με «κεραυνό» Μπεράρντι η Σασουόλο

Η τριάρα από τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα θα ξεχαστεί μάλλον γρήγορα στις τάξεις της Σασουόλο. Οι Νεροβέρντι έκαναν σεφτέ στις νίκες στη φετινή Serie A, επικρατώντας της νεοφώτιστης Λέτσε με 1-0 χάρη σε γκολάρα του Ντομένικο Μπεράρντι. Ο διεθνής Ιταλός εξτρέμ έπιασε φοβερό «κεραυνό» με βολέ στην κίνηση και νίκησε τον πορτιέρε Φαλκόνε στην αριστερή του γωνία. Το γκολ ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (βασικός, έγινε αλλαγή στο 90+6') και να κρατήσει παράλληλα στο μηδέν τη Λέτσε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα