Λουκάκου: «Επιστρέφοντας στην Τσέλσι νόμιζα ότι θα ήμουν ήρωας, αλλά δεν ήταν έτσι»

Newsroom
Λουκάκου: «Επιστρέφοντας στην Τσέλσι νόμιζα ότι θα ήμουν ήρωας, αλλά δεν ήταν έτσι»

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου αναλογίστηκε σε συνέντευξή του στο DAZN τη δύσκολη σεζόν του στην Τσέλσι, καθώς στοχεύει να υπενθυμίσει στους ανθρώπους τί είναι «ικανός» όσο είναι δανεικός στην Ίντερ.

Ο Βέλγος επιθετικός Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στη Serie A και την Ίντερ ως δανεικός, μόλις ένα χρόνο αφότου την άφησε για την Τσέλσι έναντι τεράστιας αμοιβής ύψους 97,5 εκατομμυρίων λιρών. Μιλώντας στο DAZN, αποκάλυψε ότι ήθελε «εκδίκηση» στην Τσέλσι μετά την αποχώρησή του ως νεαρός και δεν έγινε ο «ήρωας» στο Στάμφορντ Μπριτζ όπως περίμενε.

«Η σεζόν στην Τσέλσι μου έδωσε επιπλέον κίνητρο να πάω ακόμα καλύτερα από πριν. Νομίζω ότι σε ένα χρόνο όλοι ξέχασαν τα πράγματα που μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Αυτό είναι ένα είδος θυμού που έχω μέσα μου. Τώρα το έχει και η ομάδα (σ.σ. Ίντερ), που δεν κέρδισε πέρυσι, όλοι μαζί ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα και να φέρουμε κάτι στο σπίτι ».

Όταν ρωτήθηκε τι πήγε στραβά στο Στάμφορντ Μπριτζ, απάντησε: «Τόσα πολλά πράγματα. Νομίζω ότι πριν, όταν έφυγα, ήθελα να πάρω εκδίκηση στην Τσέλσι γιατί όταν ήμουν νέος ήταν η ομάδα μου για 11 χρόνια. Είχα την ευκαιρία να επιστρέψω εκεί και πίστευα ότι θα γίνω ήρωας, αλλά δεν ήταν έτσι.

Τον Μάρτιο, όταν άκουσα ότι υπήρχε η ευκαιρία να επιστρέψω (σ.σ. στην Ίντερ), δεν είπα τίποτα αλλά στο τέλος της σεζόν έβαλα τον εαυτό μου να σκεφτεί ποια ήταν η κατάστασή μου. Είδα ότι ως παίκτης με την Ίντερ τα πήγα καλά, η σεζόν στην Τσέλσι ήταν δύσκολη για μένα. Δεν είχα καμία αμφιβολία, γι' αυτό πήρα την απόφαση να επιστρέψω στο Μιλάνο».

Ο Λουκάκου ήταν στην Τσέλσι από το 2011 έως το 2014, προτού ενταχθεί στην Έβερτον. Ακολούθησε μια δύσκολη περίοδος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν επιστρέψει στην καλύτερη του φόρμα κατά τη διάρκεια μιας διετούς θητείας στην Ίντερ. Στη δεύτερη σεζόν του στο Σαν Σίρο, ο Λουκάκου εκτόξευσε τον σύλλογο στον τίτλο, σκοράροντας 24 γκολ πρωταθλήματος σε 36 αγώνες της Serie A. Εν συνεχεία μετακόμισε στην Τσέλσι, όπου σημείωσε μόλις 15 γκολ σε 44 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα