Ο Σάρι εξήγησε τη «μεγάλη γ@#*νη διαφορά» μεταξύ του ίδιου και του Μουρίνιο

Newsroom
Ο Σάρι εξήγησε τη «μεγάλη γ@#*νη διαφορά» μεταξύ του ίδιου και του Μουρίνιο

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είπε ότι υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ του ίδιου και του προπονητή της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, παρά το γεγονός κι οι δύο είχαν ομοιότητες στο παρελθόν τους στους πάγκους.

Η Λάτσιο - που διαχειρίζεται ο Σάρι - τερμάτισε έναν βαθμό μπροστά από τη Ρόμα την περασμένη σεζόν, αν και η ομάδα του Μουρίνιο σήκωσε το τρόπαιο του Europa Conference League στα Τίρανα, αφού κέρδισε τη Φέγενορντ. Οι δύο σύλλογοι, που βρίσκονται και οι δύο στην ιταλική πρωτεύουσα, έχασαν την πρόκριση στο Champions League και φέτος στοχεύουν να βελτιωθούν και να μειώσουν τη διαφορά τους με τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις των μεγάλων ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Ενώ ο Σάρι και ο Μουρίνιο μοιράζονται ομοιότητες - με αμφότερους να διοικούν την Τσέλσι κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ τώρα εργάζονται κι οι δύο στη Ρώμη- ο κόουτς της Λάτσιο επιμένει ότι έχουν πολλές διαφορές.

«Μου αρέσει ο Μουρίνιο», είπε ο Σάρι στην Corriere dello Sport. «Οι διαφορές εξαρτώνται κυρίως από την αφετηρία, από τη διαφορετική καταγωγή μας. Μεγάλωσα ανάμεσα σε ερασιτέχνες, ανθρώπους άλλου επιπέδου. Για να κερδίσω, έπρεπε να βρω καλές λύσεις για να αντισταθμίσω τα όρια των παικτών που είχα στη διάθεσή μου. Ο Μουρίνιο ξεκίνησε από τη Μπαρτσελόνα και επένδυσε πολύ στην ποιότητα των παικτών. Υπάρχει μεγάλη γ@#*νη διαφορά μεταξύ της δουλειάς στη Στία και της Μπαρτσελόνα»!

Ο 63χρονος Σάρι έχει διαχειριστεί περισσότερες από 20 διαφορετικές ομάδες, με τους Μπλε να είναι μόνο αυτοί που δεν βρίσκονται στην Ιταλία. Πέρασε επίσης αρκετά χρόνια διευθύνοντας ερασιτεχνικούς συλλόγους και συλλόγους κατώτερων πρωταθλημάτων. Από την άλλη, ο Μουρίνιο έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του σε κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Η Ρόμα και η Λάτσιο κέρδισαν μία νίκη η κάθε μία όταν αναμετρήθηκαν στη Serie A την περασμένη σεζόν, με τη νίκη της Λάτσιο με 3-2 στο πρώτο μισό της σεζόν να ακολουθεί η μια νίκη της Ρόμα με 3-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα