Μέρτενς: «Δεν τελείωσε όπως ήθελα η καριέρα μου στη Νάπολι» (vid)

Μέρτενς: «Δεν τελείωσε όπως ήθελα η καριέρα μου στη Νάπολι» (vid)

Newsroom
Μέρτενς: «Δεν τελείωσε όπως ήθελα η καριέρα μου στη Νάπολι» (vid)

bet365

O Ντρις Μέρτενς αποχαιρέτησε μετά από εννέα χρόνια τη Νάπολι με ένα συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στα Social Media και τόνισε πως γι' αυτον δεν είναι «αντίο», καθώς η πορεία του δεν τελείωσε όπως την ήθελε.

Μετά από εννέα χρόνια στη Νάπολι ο Ντρις Μέρτενς κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ο βραχύσωμος Βέλγος επιθετικός δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τη διοίκηση των «Παρτενοπέι» και πλέον ψάχνει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, καθώς αποτελεί ο πρώτος σκόρερ με 148 γκολ σε 397 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στα εννέα του χρόνια στον ιταλικό νότο ο διεθνής επιθετικός πανηγύρισε δύο πρωταθλήμα και ένα Super Cup.

Ο Μέρτενς με βίντεο που ανέβασε στα Social Media αποχαιρέτησε τη Νάπολι, από την οποία δεν φεύγει όπως είχε ονειρευτεί και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφή του, καθώς «δεν είναι ένα αντίο, είναι ένα "τα λέμε σύντομα"».

Το μήνυμα του Ντρις Μέρτενς:

«Αγαπητοί Ναπολιτάνοι, ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αλλά δεν ήξερα πόσο δύσκολο θα ήταν να πω αντίο. Αυτή η πόλη με έχει υιοθετήσει, με αγάπησε και με στήριξε. Τα ρεκόρ και οι νίκες θα μείνουν στα βιβλία, αλλά οι άνθρωποι θα είναι πάντα στην καρδιά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γιος μου Τσίρο γεννήθηκε εδώ.

Για 9 χρόνια η Νάπολη ήταν η γη μου, η πόλη έγινε κομμάτι μου και αποφάσισα να κρατήσω το σπίτι μου στον Κόλπο. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες. Δεν τελείωσε όπως θα ήθελα, αλλά για μένα δεν είναι ένα αντίο, είναι ένα "τα λέμε σύντομα". Πόσο πολύ το διασκεδάσαμε Νάπολι...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα