Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με Ρόμα για τον δανεισμό του Βαϊνάλντουμ

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με Ρόμα για τον δανεισμό του Βαϊνάλντουμ

bet365

Στην Ρόμα φαίνεται πως θα καταλήξει ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ μετά την συμφωνία της ιταλικής ομάδας με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ολλανδός μέσος δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού μετά το «κόψιμό» του από το ρόστερ των Γάλλων, χρειαζόταν μία ομάδα για να παίζει, ώστε να κληθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο ήρθε σαν ιδανική επιλογή στην συγκεκριμένη κατάσταση, αφού σύμφωνα με το «rmcsport» κατόρθωσε να τα βρει και με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και να «ψήσει» τον παίκτη σαν προοπτική.

Η μεταγραφή του στους Ρωμαίους θα γίνει υπό το καθεστώς μονοετή δανεισμού και το μόνο που μένει να συμφωνηθεί είναι το ακριβές ποσό από το μισθό του που θα καλύψουν. Αυτός είναι 9 εκατ. ευρώ ετησίως με την Παρί να ζητάει από την Ρόμα να καλύψει το 60% αυτού και τους Ιταλούς να επιμένουν μέχρι το 40%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα