Ρόμα: Πρότειναν το «10» στον Ντιμπάλα μα αρνήθηκε γιατί «ακόμα ανήκει στον Τότι»

Ρόμα: Πρότειναν το «10» στον Ντιμπάλα μα αρνήθηκε γιατί «ακόμα ανήκει στον Τότι»

Newsroom
Ρόμα: Πρότειναν το «10» στον Ντιμπάλα μα αρνήθηκε γιατί «ακόμα ανήκει στον Τότι»

bet365

Ο νεοαποκτηθείς σταρ της Ρόμα, Πάουλο Ντιμπάλα, απέρριψε την πρόταση να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «10» από σεβασμό στον θρύλο του συλλόγου Φραντσέσκο Τότι.

Η Ρόμα απέκτησε τον Αργεντινό διεθνή Πάουλο Ντιμπάλα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους. Οι «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον έμπειρο επιθετικό την Τετάρτη, κι όπως έγινε αργότερα γνωστό, του πρότειναν τη φανέλα με το «10», μα αρνήθηκε. Ο λόγος; Το αιώνιο σύμβολο των Ρωμαίων, Φραντσέσκο Τότι!

Ο Ιταλός θρύλος πραγματοποίησε 786 εμφανίσεις και σημείωσε 307 γκολ σε μια 25χρονη καριέρα με τη Ρόμα που έληξε στο τέλος της σεζόν 2016-17. Ο σύλλογος δεν είχε το νούμερο 10 από τότε. Ο Ντιμπάλα λοιπόν είνι ευγνώμων που του προσφέρθηκε η ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα με το δοξασμένο «10», αλλά θεώρησε ότι έπρεπε να παραμείνει του Τότι.

Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το φορέσει στο μέλλον. «Μίλησα με τον γενικό διευθυντή και με ρώτησε αν ήθελα να πάρω το νούμερο 10, το οποίο φυσικά είναι τόσο σημαντικό εδώ λόγω όλων όσων έκανε ο Φραντσέσκο Τότι», είπε ο Ντιμπάλα,

«Πιστεύω ότι αυτή η φανέλα και αυτό το νούμερο πρέπει να παραμείνουν δικά του λόγω του τι σημαίνει για την πόλη και τους φιλάθλους. Τον ευχαρίστησα γιατί το να φοράει κάποιος μια τέτοια φανέλα απαιτεί πολύ σεβασμό και υπευθυνότητα. Το βλέπω ακόμα σαν τη δική του φανέλα. Ίσως θα το φορέσω μια μέρα, αλλά προς το παρόν είμαι χαρούμενος που έχω το νούμερο 21, που είναι το νούμερο που φορούσα όταν πρωτοξεκίνησα να είμαι επιτυχημένος. Ελπίζω τώρα να αρχίσω να είμαι επιτυχημένος και εδώ».

 

SERIE A Τελευταία Νέα