Πογκμπά: «Να ανακαλύψω ξανά τη χαρά του να παίζω ποδόσφαιρο» (vid)

Πογκμπά: «Να ανακαλύψω ξανά τη χαρά του να παίζω ποδόσφαιρο» (vid)

Πογκμπά: «Να ανακαλύψω ξανά τη χαρά του να παίζω ποδόσφαιρο» (vid)

bet365

Ο Πολ Πογκμπά εξέφρασε στην κάμερα της Γιουβέντους τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στο Τορίνο μετά από έξι χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως θέλει να βρει τη... χαρά στο να παίζει ποδόσφαιρο.

Η Γιουβέντους μετά την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία ανακοίνωσε και την επιστροφή του Πολ Πογκπά, μετά από μια εξαετία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος χαφ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου του με τους «Μπιανκονέρι» εξέφρασε τον ενθουσιασμό για την επιστροφή στο «σπίτι» του και στην ομάδα που τον έκανε τον... Πογκμπά και τόνισε πως θέλει να βρει τη χαρά στο να παίζει ποδόσφαιρο, την οποία, προφανώς, έχασε στο «Ολντ Τράφορντ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολ Πογκμπά:

«Σπίτι, γλυκό σπίτι! Αισθάνομαι υπέροχα, είναι μία ατμόσφαιρα που δεν μπορώ να την ορίσω αλλά το σίγουρο είναι πως είμαι ευτυχισμένος και ανυπόμονος να φορέσω ξανά τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνες. Θέλω να ανακαλύψω ξανά τη χαρά του να παίζω ποδόσφαιρο. Μίλησα με Αλέγκρι, Ντιμπάλα, Κουαδράδο, Ανιέλι και Νέντβεντ, οπότε είχα έρθει σε επαφή με όλη σχεδόν την Γιουβέντους.

Η καρδιά μου αποφάσισε για μένα και είμαι σίγουρος πως πήρα την σωστή απόφαση. Η φανέλα είναι τα πάντα για μένα, η Γιουβέντους μού έδωσε την ευκαιρία να είμαι ο Πογκμπά. Τώρα θέλω να δώσω πίσω αυτή τη χαρά, να φέρω τρόπαια στο σύλλογο που αξίζει μόνο νίκες.

Παίρνω τη φανέλα με τον αριθμό 10, ένα νούμερο που είχα αφήσει σε έναν φίλο όπως ο Ντιμπάλα και είμαι χαρούμενος που το πήρα πίσω. Λέω στον κόσμο πως γύρισα σπίτι και είμαι χαρούμενος. Ήρθε η ώρα! Θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος όταν φέρουμε πίσω το τρόπαιο του πρωταθλητή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα