Πογκμπά: Επίσημη η μεγάλη επιστροφή στη Γιουβέντους (vid)

Πογκμπά: Επίσημη η μεγάλη επιστροφή στη Γιουβέντους (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πογκμπά: Επίσημη η μεγάλη επιστροφή στη Γιουβέντους (vid)

bet365

Ο Πολ Πογκμπά είναι ξανά μέλος της Γιουβέντους έπειτα από έξι χρόνια απουσίας και προειδοποίησε τον κόσμο της ομάδας του Τορίνο για τη μεγάλη επαναφορά του στο χορτάρι με την μπιανκονέρο φανέλα.

«Κάθε φορά που χωρίζουν οι δρόμοι κάποιων που έχουν μοιραστεί μια έντονη περιπέτεια, πάντα υπάρχει η ελπίδα να ξαναβρεθούν αργά ή γρήγορα. Και αυτό συνέβη και με τον Πολ...»

Κάπως έτσι ξεκινάει η ανακοίνωση της Γιουβέντους για την ολοκλήρωση της μεγάλης επιστροφής του Πολ Πογκμπά στη «Γηραιά Κυρία» έπειτα από έξι άσχημα – κατά γενική ομολογία – χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μπιανκονέρι» τον είχαν πάρει έναντι ελάχιστων τροφείων που είχαν διαθέσει στους «κόκκινους διαβόλους», τον παραχώρησαν για 100 εκατομμύρια και τώρα τον έκαναν ξανά δικό τους ως ελεύθερο!

«Αν και χώρισαν οι δρόμοι μας δεν ξεχάσαμε ποτέ ο ένας τον άλλο και το κάλεσμα οδήγησε ξανά στην επιστροφή στο σπίτι. Ο Πολ είναι ξανά στο Τορίνο. Έφυγε παιδί και επέστρεψε ως άνδρας και ως Πρωταθλητής. Αυτό που δεν άλλαξε είναι η επιθυμία για να γράψει σελίδες ιστορίας γι' ακόμα μια φορά. Ο Πογκμπά είναι ξανά εδώ και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενος γι' αυτό» αναφέρει η Γιουβέντους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα