Οργανωμένοι Ίντερ για Λουκάκου: «Κανείς μας δεν θα τον αποθεώσει, πρέπει να κερδίσει τον σεβασμό από την αρχή»

Οργανωμένοι Ίντερ για Λουκάκου: «Κανείς μας δεν θα τον αποθεώσει, πρέπει να κερδίσει τον σεβασμό από την αρχή»

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Μιλάνο για χάρη της Ίντερ έστω και για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού, αλλά δεν πρόκειται να τύχει της ίδιας αντιμετώπισης από την εξέδρα, όπως του ξεκαθάρισαν οι οργανωμένοι των Νερατζούρι.

Η Τσέλσι συμφώνησε με την Ίντερ για την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στο Μιλάνο με τη μορφή δανεισμού, όμως, οι οπαδοί των Νερατζούρι δεν έχουν ξεχάσει το πώς αποχώρησε ο παίκτης σε πρώτο χρόνο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 29χρονος φορ μεταγράφηκε στους Λονδρέζους αντί 115 εκατομμυρίων ευρώ και θεωρήθηκε «προδότης» από μεγάλο μέρος των οπαδών των Μιλανέζων, αφού πριν συμβεί αυτό είχε δηλώσει πολλάκις ότι δεν θα πήγαινε πουθενά. Κι ως εκ τούτου, η όπως όλα δείχνουν οριστική επάνοδός του στο «Μεάτσα» δεν αντιμετωπίζεται ιδιαίτερα θερμά από τους τιφόζι, οι οποίοι και ξεκαθάρισαν στον Λουκάκου ότι δεν είναι πια ο... Βασιλιάς τους, αλλά ένας παίκτης όπως οι άλλοι που θα πρέπει να κερδίσει από την αρχή τον σεβασμό.

Με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι της «Curva Nord» προειδοποίησαν τους συνοπαδούς τους να μην πάει κανείς να τον υποδεχτεί στο αεροδρόμιο με κασκόλ ή σημαίες του συνδέσμου, αλλά ξεκαθάρισαν παρ' όλα αυτά πως κανείς δεν πρόκειται να τον γιουχάρει όταν παίζει με τη φανέλα των Νερατζούρι.

«Από τη στιγμή που είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Λουκάκου να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: η Curva Nord υποστηρίζει την Ίντερ και δεν βρεθεί απέναντι στον παίκτη, παρά τη συμπεριφορά του το περασμένο καλοκαίρι.

Με αυτό το δεδομένο, δεν θα πρέπει να πάει κάποιος να τον υποδεχτεί με κασκόλ ή σημαίες. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να κερδίζει τα πάντα στο χορτάρι με ταπεινότητα και ιδρώτα.

Τον υποστηρίζαμε και του φερόμασταν σαν βασιλιά, τώρα είναι ένας από τους πολλούς. Δεν πρόκειται να τον σφυρίζουμε από τη στιγμή που θα φοράει τη φανέλα της Ίντερ.

Ταυτόχρονα όμως καλούμε όλους τους οπαδούς να μην πέσουν στην ανάποδη παγίδα, να αρχίσουν να τον αποθεώνουν. Δεν είμαστε τζέντλεμεν στο έλεος των μετακινήσεων παικτών.

Αντιληφθήκαμε την προδοσία του Λουκάκου και ήμασταν πολύ στενοχωρημένοι. Κάποια πράγματα μπορούμε να τα συγχωρήσουμε με το πέρασμα του χρόνου, όμως δεν ξεχνιούνται ποτέ», έγραψαν χαρακτηριστικά οι οργανωμένοι της Curva Nord.

 

SERIE A Τελευταία Νέα