Πογκμπά: Ξανά στην Γιουβέντους με 18 εκατ. το χρόνο

Πογκμπά: Ξανά στην Γιουβέντους με 18 εκατ. το χρόνο

Πογκμπά: Ξανά στην Γιουβέντους με 18 εκατ. το χρόνο

bet365

Ο Πολ Πογκμπά είναι πιο κοντά από ποτέ σε ακόμα μια επιστροφή στην καριέρα του, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Γιουβέντους, φροντίζοντας να έχει λαμβάνειν 10+8 εκατομμύρια ανά σεζόν.

Ο Γάλλος μέσος που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορεί ελεύθερος με την τυπική λήξη του συμβολαίου του, έχει αποχαιρετήσει επίσημα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η δεύτερη θητεία του εκεί δεν πήγε καθόλου καλά, εκείνος αισθάνεται ότι η πενταετία δίχως τίτλο ήταν τρομερά δύσκολη και τώρα θέλει να επενδύσει σε κάτι νέο στο Τορίνο, γνωρίζοντας πως υπολογίζεται σε ένα μακρόπνοο πρότζεκτ.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Πογκμπά θα υπογράψει στους «μπιανκονέρι» με ποσό που θα ορίζεται στα 10+8 εκατ.ευρώ ανά σεζόν και προς το παρόν το τελευταίο εμπόδιο είναι αυτό της χρονικής διάρκειας της συμφωνίας. Τετραετές συμβόλαιο θέλει η πλευρά του παίκτη, τρία χρόνια προσφέρει η Γιουβέντους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα