Μουρίνιο: «Στη Ρόμα σταμάτησα να είμαι εγωκεντρικός»

Μουρίνιο: «Στη Ρόμα σταμάτησα να είμαι εγωκεντρικός»

Νίκος Κικίδης
Μουρίνιο: «Στη Ρόμα σταμάτησα να είμαι εγωκεντρικός»

bet365

Με όπλο την αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε πως στη Ρόμα γύρισε μια και καλή τον διακόπτη του... mentality, μαθαίνοντας πλέον να βάζει στην άκρη τον εγωισμό του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Απογυμνωμένος από περιττούς καγχασμούς και βαρύγδουπους τίτλους αλά... Special One, ο Πορτογάλος εξοπλίστηκε με ειλικρίνεια και μίλησε για πρώτη φορά για τον διακόπτη που γύρισε μέσα του από τότε που επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ρόμα.

Όντας καλεσμένος για σεμινάρια προπονητικής στο Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, ο έμπειρος τεχνικός παρουσίασε έναν διαφορετικό εαυτό μπροστά στους φοιτητές και παραδέχθηκε πως στους Τζιαλορόσι έμαθε να βάζει στην άκρη τον περίσσιο εγωισμό του.

«Έγινα λιγότερο εγωκεντρικός (σ.σ στη Ρόμα), έγινα ένα άτομο που ζει περισσότερο για τους άλλους παρά για τον ίδιο του τον εαυτό» ήταν τα λόγια του Μουρίνιο, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε την κατάκτηση του Conference League, παρομοιάζοντάς το με το Champions League!

«Ένιωσα όπως δεν έχω ξανανιώσει ποτέ μου. Ήταν το δικό μας Champions League» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, ο οποίος έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει στο παλμαρέ του τα τρόπαια των Champions, Europa και Conference League.

 

SERIE A Τελευταία Νέα