Μίλαν: Επίσημο το deal για την αλλαγή ιδιοκτησίας

Μίλαν: Επίσημο το deal για την αλλαγή ιδιοκτησίας

Μίλαν: Επίσημο το deal για την αλλαγή ιδιοκτησίας

bet365

Η Μίλαν μπαίνει σε νέα εποχή και από το φετινό καλοκαίρι περνάει πλέον στην κατοχή της RedBird Capital Partners, η οποία έχει και μετοχές της Λίβερπουλ!

Οι «ροσονέρι» το πρωί της Τετάρτης ανακοίνωσαν πως έχει επέλθει απόλυτη συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία ώστε να εξασφαλίσει το κλαμπ του Μιλάνου από την Elliott Advisors UK Limited.

Η απερχόμενη ιδιοκτήτρια εταιρεία θα διατηρήσει ένα μικρό κομμάτι μετοχών και οι άνθρωποί της θα παραμείνουν σε ορισμένα πόστα στο διοικητικό συμβούλιο του κλαμπ.

Η διαδικασία αναμένεται να τρέξει και να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι, με τους νέους ιδιοκτήτες να βρίσκονται ήδη σε επαφές με τον Πάολο Μαλντίνι και να «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Άλλωστε, η ομάδα επέστρεψε στα πρωταθλήματα μετά από 11 χρόνια και στόχος είναι η συνέχιση της διεκδίκησης και της κατάκτησης τίτλων.

Η αγοραπωλησία έφτασε στα 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

«Στόχος της RedBird είναι ο συνδυασμός μιας επιτυχημένης ομάδα στο γήπεδο, της ανάπτυξης και εξέλιξης των παικτών, αλλά και την προσθήκη εξειδικευμένων ανθρώπων στο δυναμικό. Παράλληλα, το όραμα περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας παγκόσμιας διαφημιστικής επιχείρησης, με την εμπειρία της RedBird στην ανάδειξη αθλητικών δραστηριοτήτων παγκοσμίως, να διασφαλίζει πως το επόμενο κεφάλαιο της Μίλαν θα ανεβάσει σε νέα επίπεδα το κλαμπ» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα