Κουλιμπαλί: Υπερασπίστηκε τον Γκέιγ που αρνήθηκε να στηρίξει τον αγώνα κατά της ομοφοβίας

Κουλιμπαλί: Υπερασπίστηκε τον Γκέιγ που αρνήθηκε να στηρίξει τον αγώνα κατά της ομοφοβίας

bet365

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σενεγάλης, Καλιντού Κουλιμπαλί με ανάρτηση του στο Instagram... υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του, Ιντρίσα Γκέιγ, ο οποίος αρνήθηκε να στηρίξει τον αγώνα κατά της ομοφοβίας.

Την προτελευταία αγωνιστική της Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίστηκε κόντρα στη Μονπελιέ με φανέλες με τη σημαία του ουράνιου τόξου, το σύμβολο της LGBTQ+ κοινότητας, στο πλαίσιο καμπάνιας για την καταπολέμηση της ομοφοβίας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία ο Σενεγαλέζος χαφ, Ιντρίσα Γκέιγ αρνήθηκε να φορέσει τη φανέλα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής.

Φυσικά οι αντιδράσεις κατά της κίνησης του 32χρονου μέσου στα Social Media είναι σφοδρές. Ο αρχηγός του Γκέιγ στην εθνική ομάδα, Καλιντού Κουλιμπαλί με ανάρτηση του στο Instagram επέλεξε να... υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του για την επιλογή του να πει «όχι» στο αγώνα στήριξης στης LGBTQ+ κοινότητα.

Η ανάρτηση του κεντρικού αμυντικού της Νάπολι:

«Κύριε Γκιέγ οι επιλογές σου πρέπει να είναι σεβαστές και να μην ερμηνεύονται. Πάμε αδερφέ μου».

koulibaly-story

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα