ΓεροΓιοβάισα: Μίλαν για πρωτάθλημα

ΓεροΓιοβάισα: Μίλαν για πρωτάθλημα
O ΓεροΓιοβάισα θέλει να σας πάει ταμείο με τα ματς της Κυριακής.

Γεια σας φίλοι μου. Ελπίζω να μην σας έλειψα. Πολύ δύσκολο θα μου πείτε, αφού και χθες είχα στήλη. Την αγαπημένη σας στήλη των προβλέψεων για την οποία έχε δεχθεί αμέτρητες κατάρες, αλλά με αγαπάτε κατά βάθος και το ξέρω. Δεν σας παρεξηγώ.

Ξεκίνημα με την Serie A, εκεί όπου η Μίλαν καλείται να νικήσει εντός έδρας την Αταλάντα και να αγκαλιάσει τον τίτλο. Οι Μπεργκαμάσκι είναι πολύ επικίνδυνοι, ωστόσο οι Μιλανέζοι έχουν δείξει το απαραίτητο μέταλλο που απαιτείται τις τελευταιες αγωνιστικές για να φτάσουν στην κατάκτηση του Scudetto. Κατάμεστο θα είναι το San Siro και ο άσσος στο 1.80 πολύ δύσκολα θα.... σπάσει. Η Μίλαν παίζει το ματς της χρονιάς και θα μπει δυνατά από το ξεκίνημα.

Πάμε και στην αγαπημένη Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με τη Γουέστ Χαμ και ψάχνει το διπλό για να κάνει ένα μεγάλο βήμα τίτλου. Στον αντίποδα τα σφυριά καίγονται για βαθμούς για να πάρουν εισιτήριο για το Europa League, αφού κυνηγουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Μόγιες μετρά τέσσερα διαδοχικά goal/goal στην έδρα της και πιθανότατα θα αυξήσει αυτόν τον αριθμό, αφού μόνο με θαύμα θα κρατηθούν στο 0 οι μεσοεπιθετικές γραμμές τους.

H Λιντς κοντράρεται με τη Μπράιτον και απαιτείται η νίκη για να ελπίζει στη σωτηρία. Ένα οριακό ματς για τους γηπεδούχους που έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα είναι τελικός επιβίωσης. Ο άσσος της Λιντς στο 2.65 έχει ρίσκο, αλλά είναι το πιο συνετό σημείο με το κίνητρο των δύο ομάδων. Ο λάτρης της βότκας στηρίζει από μικρός Λιντς, τότε που έπαιζε ο Φέρντιναντ, ο Κιούελ, ο Χαρτ, ο Βίντουκα και ο Άλαν Σμιθ.

Ακόμα μια ομάδα που θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό είναι η Έβερτον του Λάμπαρντ, η οποία βρίσκεται σε καλύτερη θέση με την 18η Λιντς. Τα ζαχαρωτά κοντραρονται με την αδιάφορη Μπρέντφορντ και ψάχνουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να σωθούν και μαθηματικά. Ο άσσος δίνεται σε τιμή ευκαιρίας στο 2.10 και δεν υπάρχει άλλη σκέψη πέρα από τη νίκη της Έβερτον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα