Βενέτσια - Μπολόνια 4-3: Λύτρωση στο 90+3΄και... ελπίζει στην παραμονή (vid)

Βενέτσια - Μπολόνια 4-3: Λύτρωση στο 90+3΄και... ελπίζει στην παραμονή (vid)

bet365

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Βενέτσια, επικράτησε με ανατροπή 4-3 της Μπολόνια στη ματσάρα της Βενετίας και κράτησε ζωντανό το όνειρο της παραμονής.

Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της, όμως με τέτοιο αλύγιστο mentality η Βενέτσια συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή! Ακόμα κι όταν όλα έδειχναν να γκρεμίζονται απέναντι στη Μπολόνια, ακόμα κι αν είδε τους φιλοξενούμενους να γυρνούν από την κόλαση του 2-0 για το 2-3, η ομάδα της Βενετίας δεν τα παράτησε και με γκολ - λύτρωση στο 90+3΄πήρε τη νίκη με ανατροπή (4-3) που κράτησε ζωντανό το όνειρο της Serie A.

Έπειτα από ένα ιδανικό ξεκίνημα για τη Βενέτσια με γκολ των Χένρι (4΄) και Κιγίνε (4΄), η Μπολόνια... ξύπνησε από τον λήθαργο και έφτασε στην ανατροπή. Αρχικά, ο Ορσολίνι μείωσε σε 2-1 στο 45+1΄προτού ο Αρναούτοβιτς με δυο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών (55΄, 65΄) φέρει τούμπα τα δεδομένα. Σε εκείνο το σημείο όλα έδειχναν πως η Βενέτσια δεν είχε τρόπο και ψυχολογία για να απαντήσει, όμως τελικά αποδείχθηκε πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Στο 78΄ο Αραμού έγραψε το 3-3 από το σημείο του πέναλτι και στο 90+3΄ο Γιόνσεν σφράγισε το τρίποντο, πετυχαίνοντας το πρώτο νικητήριο γκολ που έχει πετύχει η Βενέτσια στις καθυστερήσεις για τη Serie A από τον Δεκέμβριο του 2001. Ακόμα κι έτσι ωστόσο, η ομάδα της Βενετίας παραμένει στο -4 και ουραγός στη βαθμολογία και επιζητεί ένα μικρό... θαύμα για να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη, παραμένοντας στην κατηγορία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα