Βενέτσια - Μπολόνια 4-3: Λύτρωση στο 90+3΄και... ελπίζει στην παραμονή (vid)

Βενέτσια - Μπολόνια 4-3: Λύτρωση στο 90+3΄και... ελπίζει στην παραμονή (vid)

bet365

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Βενέτσια, επικράτησε με ανατροπή 4-3 της Μπολόνια στη ματσάρα της Βενετίας και κράτησε ζωντανό το όνειρο της παραμονής.

Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της, όμως με τέτοιο αλύγιστο mentality η Βενέτσια συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή! Ακόμα κι όταν όλα έδειχναν να γκρεμίζονται απέναντι στη Μπολόνια, ακόμα κι αν είδε τους φιλοξενούμενους να γυρνούν από την κόλαση του 2-0 για το 2-3, η ομάδα της Βενετίας δεν τα παράτησε και με γκολ - λύτρωση στο 90+3΄πήρε τη νίκη με ανατροπή (4-3) που κράτησε ζωντανό το όνειρο της Serie A.

Έπειτα από ένα ιδανικό ξεκίνημα για τη Βενέτσια με γκολ των Χένρι (4΄) και Κιγίνε (4΄), η Μπολόνια... ξύπνησε από τον λήθαργο και έφτασε στην ανατροπή. Αρχικά, ο Ορσολίνι μείωσε σε 2-1 στο 45+1΄προτού ο Αρναούτοβιτς με δυο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών (55΄, 65΄) φέρει τούμπα τα δεδομένα. Σε εκείνο το σημείο όλα έδειχναν πως η Βενέτσια δεν είχε τρόπο και ψυχολογία για να απαντήσει, όμως τελικά αποδείχθηκε πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Στο 78΄ο Αραμού έγραψε το 3-3 από το σημείο του πέναλτι και στο 90+3΄ο Γιόνσεν σφράγισε το τρίποντο, πετυχαίνοντας το πρώτο νικητήριο γκολ που έχει πετύχει η Βενέτσια στις καθυστερήσεις για τη Serie A από τον Δεκέμβριο του 2001. Ακόμα κι έτσι ωστόσο, η ομάδα της Βενετίας παραμένει στο -4 και ουραγός στη βαθμολογία και επιζητεί ένα μικρό... θαύμα για να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη, παραμένοντας στην κατηγορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα