Σπέτσια - Αταλάντα 1:3: Επέστρεψε στις νίκες κι ελπίζει για πεντάδα (vids)

Σπέτσια - Αταλάντα 1:3: Επέστρεψε στις νίκες κι ελπίζει για πεντάδα (vids)

bet365

Η Αταλάντα αν και τα βρήκε σκούρα τελικά κατάφερε να επικρατήσει 3-1 της Σπέτσια και να κατακτήσει το πολύτιμο τρίποντο που την ανέβασε στην έβδομη θέση. Γκολάρα από τον πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε.

Η Αταλάντα μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να πάρει από νωρίς προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαλινόφσκι βρήκε πολύ ωραία τον Λουίς Μουριέλ και ο τελευταίος με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 των «μπεργκαμάσκι».

Ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν ξανά το ματς στα ίσα στο 30’ με τον Ντανιέλε Βέρντε. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ βγήκε σε τετ-α-τετ και με μία πανέμορφη ενέργεια, νίκησε τον πορτιέρε της Αταλάντα, Μούσο για να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και αποφασισμένοι για την επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, ώστε να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ. Τελικά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, προκειμένου η Αταλάντα να βρει δίχτυα. Επειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Τζιμσιτί πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Λίγο πριν το φινάλε και συγκεκριμένα στο 88' ο Πάσαλιτς «σφράγισε» το τρίποντο για την ομάδα του, σκοράροντας με υπέροχο πλασέ, διαμορφώνοντας το 3-1 για την Αταλάντα.

Αυτό το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα κι έτσι οι «μπεργκαμάσκι» επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες και «σκαρφάλωσαν» στην έβδομη θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 59 βαθμούς, όσους έχει και η Ρόμα, με ματς λιγότερο. Το έργο της βέβαια για να φτάσει στην πέμπτη θέση δεν είναι καθόλου εύκολο, μιας και η Λάτσιο με 62 βαθμούς φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση της συγκεκριμένης θέσης. Από την άλλη, η Σπέτσια παρέμεινε στην 16η θέση της βαθμολογίας, με 33 βαθμούς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα