Κάλιαρι: Ο Ματσάρι απολύθηκε και... ανανέωσε αυτόματα για δύο χρόνια!

Κάλιαρι: Ο Ματσάρι απολύθηκε και... ανανέωσε αυτόματα για δύο χρόνια!

Κάλιαρι: Ο Ματσάρι απολύθηκε και... ανανέωσε αυτόματα για δύο χρόνια!

bet365

Η Κάλιαρι πληρώνει ακριβά το τίμημα της απόλυσης του Βάλτερ Ματσάρι, καθώς ο ειδικός όρος που είχε τεθεί στο συμβόλαιό του προέβλεπε αυτόματη ανανέωση για δύο ακόμα χρόνια.

Η κάκιστη πορεία της Κάλιαρι το τελευταίο δίμηνο με επτά ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια είχε ως συνέπεια την απομάκρυνση του Βάλτερ Ματσάρι από τον πάγκο. Μια απόφαση άκρως... γενναία, καθώς η διαδικασία της απόλυσής του Ιταλού μόνο συνηθισμένη δεν είναι.

Ο 61χρονος τεχνικός αποτέλεσε μεν παρελθόν από την ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη, αλλά η απόλυση σήμανε αυτόματα την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια, αυξάνοντας έτσι ανάλογα την αποζημίωση που καλείται να λάβει! Πώς εξηγείται αυτό;

Ο Ματσάρι είχε θέσει ειδικό όρο κατά την πρόσληψή του στου Ροσομπλού, σύμφωνα με τον οποίον αν η Κάλιαρι τον απέλυε μεσούσης της περιόδου με την ομάδα να βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, το συμβόλαιό του θα ανανεωνόταν αυτόματα για δύο σεζόν. Όπερ και συνέβη, καθώς οι Ροσομπλού προς το παρόν βρίσκονται στην 17η θέση, αν και κινδυνεύουν άμεσα να βρεθούν σύντομα εντός ζώνης υποβιβασμού αν η Σαλερνιτάνα (-1) κερδίσει το ματς που της απομένει (εντός έδρας κόντρα στην ουραγό Βενέτσια).

Διάδοχος του Βάλτερ Ματσάρι ως το τέλος της σεζόν στην Κάλιαρι είναι και επίσημα ο Αλεσάντρο Αγκοστίνι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα