Μπολόνια - Ίντερ 2-1: Δώρο τίτλου στη Μίλαν!

Newsroom
Μπολόνια - Ίντερ 2-1: Δώρο τίτλου στη Μίλαν!

bet365

Κάζο για την Ίντερ, ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Μπολόνια και είδε τη Μίλαν να πλησιάζει στον τίτλο! Στο +2 από τους Νερατζούρι οι Ροσονέρι.

Αυτό κι αν ήταν... δώρο τίτλου στη Μίλαν! Η Μπολόνια επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Ίντερ και τέσσερις στροφές πριν το τέλος, η Μίλαν είναι στο +2 από τους Νερατζούρι. Γκάφα ολκής από τον Ράντου... Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με υπέροχη ατομική ενέργεια του Πέρισιτς. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι είχε τον έλεγχο, αλλά στο 28′ δέχθηκαν την ισοφάριση κόντρα στη ροή του ματς. Ο Μπάροου έκανε τη σέντρα και ο Αρναούτοβιτς με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Η πίεση μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα, η Ίντερ δεν έβρισκε χώρους και στο 81' υπέστη το σοκ! Ο τερματοφύλακας Ράντου έκανε αδιανόητο λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Σανσόνε να πετύχει το ευκολότερο γκολ της καριέρας του για το 2-1.

Ματσάρα στο Μπέργκαμο, Αταλάντα και Τορίνο αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4, με τους γηπεοδύχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία να πλησιάσουν στην πεντάδα. Ο Σανάμπρια άνοιξε το σκορ για την Τορίνο στο 4', με τον Μουριέλ να απαντά με πέναλτι στο 17' και τον Ντε Ρουν να πετυχαίνει το 2-1. Αντεπίθεση της Τορίνο, αφού με δυο γκολ του Λούκιτς πήρε προβάδισμα. Από το αυτογκόλ του Φρόιλερ ήρθε το 2-4, ωστόσο τίποτα δεν είχε τελειώσει. Ο Πάσαλιτς στο 78' και ο Μουριέλ πάλι με πέναλτι διαμόρφωσαν το 4-4.

Σοκ για τη Φιορεντίνα, γνώρισε την εντός έδρας συντριβή με 4-0 από την Ουντινέζε, με αποτέλεσμα να μείνει στο -2 από την πεντάδα. Ο Μάρι άνοιξε το σκορ, ο Ντεουλοφέου πέτυχε το 2-0 στο 36', ενώ στις καθυστερήσεις Γουάλας και Ουντότζι διαμόρφωσαν το 4-0.

 

SERIE A Τελευταία Νέα