Μουρίνιο: «Τώρα που τελειώσαμε, θέλω να το πάρει η Ίντερ φέτος»

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Τώρα που τελειώσαμε, θέλω να το πάρει η Ίντερ φέτος»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν βγάζει την Ίντερ από την καρδιά του και ευχήθηκε η πρώην ομάδα του να καταφέρει να πάρει τον φετινό τίτλο στην Serie A.

Οι «νερατζούρι» κατάφεραν με το τελικό 3-1 το βράδυ του Σαββάτου να βάλουν τέλος στο αήττητο σερί της Ρόμα του Πορτογάλου κόουτς. Οι «τζιαλορόσι» αγνοούσαν το αρνητικό αποτέλεσμα στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, όμως, στο «Τζουσέπε Μεάτσα» ο Λαουτάρο και η παρέα του υπέταξαν τους Ρωμαίους.

Το γήπεδο χειροκρότησε και αποθέωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο που ύψωσε το χέρι για να δείξει πως θα ευγνωμονεί αιώνια την Ίντερ και τον κόσμο της και πάντοτε θα θέλει το καλό της ομάδας με την οποία είχε πανηγυρίσει το ιστορικό τρεμπλ το 2010.

Μάλιστα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη λίγο μετά το τέλος του ματς και την ήττα της Ρόμα, ο Πορτογάλος προπονητής σχολίασε: «Πάντοτε θα αγαπώ την Ίντερ και ξέρω ότι και η ομάδα θα με αγαπάει. Και τώρα που έχουμε τελειώσει και δεν έχουμε πλέον να παίξουμε ξανά ούτε με την Νάπολι, ούτε με την Γιουβέντους, λέω ότι θα ήθελα πολύ να το πάρει η Ίντερ φέτος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα