Πάρμα: Πρόστιμο γιατί χρησιμοποίησε το σήμα του Σούπερμαν για τον Μπουφόν

Πάρμα: Πρόστιμο γιατί χρησιμοποίησε το σήμα του Σούπερμαν για τον Μπουφόν

Κώστας Τόπας
Πάρμα: Πρόστιμο γιατί χρησιμοποίησε το σήμα του Σούπερμαν για τον Μπουφόν

bet365

Η Πάρμα καλείται να πληρώσει το πρόστιμο των 15.000 ευρώ, λόγω δικαστικής διαμάχης με την εταιρεία παραγωγής Warner Bros Entertainment, καθώς στην παρουσίαση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν είχε χρησιμοποιήσει χωρίς άδεια τα δικαιώματα του Σούπερμαν.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, 20 χρόνια μετά την αποχώρησή του, επέστρεψε στην Πάρμα το καλοκαίρι του 2021. Όμως η επιστροφή του εμβληματικού Ιταλού τερματοφύλακα δεν πήγε όπως ενδεχομένως θα περίμενε και ο ίδιος. Στα 43 του πλέον, ο πρώην διεθνής κίπερ με 176 συμμετοχές στη «σκουάντρα ατζούρα» μάχεται για να ξεφύγει η ομάδα του από την «ουρά» της βαθμολογίας, ούσα στην 13η θέση.

Η Πάρμα εκτός από τον αγώνα σωτηρίας που έχει να δώσει, καλείται σύμφωνα με πληροφορίες της«Gazzetta dello Sport», να πληρώσει και το πρόστιμο των 15.000 ευρώ λόγω δικαστικής διαμάχης με την εταιρεία παραγωγής Warner Bros Entertainment. H Πάρμα παρουσίασε τον Μπουφόν να υποδύεται τον Σούπερμαν, να γυρίζει στο «Ένιο Ταρντίνι», να σκάβει στην μία εστία και στο τέλος να βρίσκει τα... λάφυρά του.

Ωστόσο, ο ιταλικός σύλλογος δεν ζήτησε ποτέ από την Warner Bros Entertainment την άδεια για να χρησιμοποιήσει τα δικαιώματα του Σούπερμαν, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί χρηματισμό πρόστιμο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα