Η Kingbet βρήκε λαυράκια για την Παρασκευή: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

Η Kingbet βρήκε λαυράκια για την Παρασκευή: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

Newsroom
Η Kingbet βρήκε λαυράκια για την Παρασκευή: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

bet365

Δεν περίμενα ότι θα συνέβαινε ποτέ αυτό, αλλά ήρθε η ώρα να ξεκινήσει κείμενο της αφεντιάς μου με αναφορά σε θρησκευτικά στοιχεία.

Πολύς κόσμος αναρωτιέται πώς γίνεται να υπάρχει αθλητική δράση στην Ιταλία (μία εκ των χωρών με το πιο έντονο αίσθημα Καθολικισμού σε όλο τον πλανήτη) ανήμερα μίας εκ των πιο κατανυκτικών ημερών του χρόνου.

Βλέπετε, στην Ορθόδοξη Ελλάδα, το μοναδικό ματς που δεχόμαστε να γίνεται Μεγάλη Παρασκευή είναι το Βραδυποριακός Ταλαιπωριακός. Οι Καθολικοί όμως θεωρούν απείρως σημαντικότερα τα Χριστούγεννα από το Πάσχα. Βέβαια, αν δεν είχαν δράση τι θα γράφαμε σήμερα;

Λοιπόν, δύο τα ματς στο πρόγραμμα με Μίλαν και Ιντερ να πατάνε γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι το φετινό Καμπιονάτο είναι ακατάλληλο και για καρδιακούς και για στοιχηματικές προβλέψεις. Μίλαν, Νάπολι και Ιντερ υποβάλλουν κάθε εβδομάδα τους οπαδούς τους σε απανωτά εγκεφαλικά με τους χαμένους βαθμούς να είναι συνεχόμενοι.

Σήμερα πάντως οι δύο συμπολίτισσες (Ιντερ και Μίλαν) έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, αντιμετωπίζοντας Σπέτσια και Τζένοα αντίστοιχα. Οι «νερατζούρι» προέρχονται από εύκολη εντός έδρας νίκη επί της Βερόνα, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα τις γκέλες των έτερων διεκδικητών. Εχοντας ένα ματς λιγότερο, ευρισκόμενοι στο -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, οι ελπίδες τους για δεύτερη διαδοχική κούπα παραμένουν ολοζώντανες.

Απέναντί τους θα βρεθεί μια ομάδα, η οποία σε μεγάλο βαθμό έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Βρίσκεται στο +11 από τη 18η θέση και οι εναπομείνασες αγωνιστικές θα λειτουργήσουν περισσότερο σαν προετοιμασία για το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Συνεπώς, το να φύγει με το διπλό από το «Αλμπέρτο Πίκο» η Ιντερ δίχως να δεχθεί γκολ, προσφέροντάς μας μια απόδοση της τάξης του 2.20, είναι αρκετά πιθανό και μας αρέσει κιόλας στο κουπόνι.

Δύο ώρες αργότερα, η πρωτοπόρος της Σέριε Α υποδέχεται την Τζένοα. Εδώ το βαθμολογικό κίνητρο δεν είναι μονόπλευρο πάντως. Οι Γενοβέζοι έχουν 22 πόντους, τρεις λιγότερους από τη 17η Κάλιαρι, η οποία αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν σήμερα θα εξασφάλιζε την παραμονή της. Εδώ και δύο αγωνιστικές πάντως, οι ποδοσφαιριστές του Αλεξάντερ Μπλέσιν δεν πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις. Μετρούν δύο διαδοχικές ήττες (1-0 εκτός από Βερόνα και 4-1 εντός από τη Λάτσιο), διακόπτοντας έτσι το σερί θετικών αποτελεσμάτων που είχαν πρωτύτερα (μία νίκη και επτά ισοπαλίες, με την τελευταία ήττα να λαμβάνει χώρα στις 17 Ιανουαρίου).

Οσον αφορά τους «ροσονέρι», έχουν χάσει πλέον κάθε περιθώριο για απώλειες. Οι δύο διαδοχικές «λευκές» ισοπαλίες (με Μπολόνια εντός και με Τορίνο εκτός) εξανέμισαν το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει και πλέον ξέρουν πως δεν αρκεί να κάνουν το απόλυτο ως το τέλος. Τους στοίχισε η επιλογή να παίρνουν όλα τα ματς στο ένα γκολ και σε αυτά που η μπάλα δεν μπαίνει εύκολα στα δίχτυα «βραχυκυκλώνουν». Σήμερα πάντως οφείλουν να κερδίσουν, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη.

Αρα, πάμε και εδώ στα μελετημένα προγνωστικά με τη νίκη του φαβορί δίχως να παραβιαστεί η εστία του. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο βρίσκεται στο 2.04 και μπαίνει στις επιλογές μας. Αφήστε που και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται και τη μεταξύ τους αναμέτρηση την προσεχή Τρίτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (είχε προηγηθεί την 1η Μαρτίου το 0-0 με γηπεδούχο τη Μίλαν). Συνεπώς, οφείλουν να «καθαρίσουν» τα αποψινά παιχνίδια τους δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα