Τορίνο - Μίλαν 0-0: «Κολλημένη» στο μηδέν και αβαντάζ στην Ίντερ (vid)

Τορίνο - Μίλαν 0-0: «Κολλημένη» στο μηδέν και αβαντάζ στην Ίντερ (vid)

bet365

«Άσφαιρη» για δεύτερο σερί ματς η Μίλαν, πέταξε ακόμα δύο βαθμούς στην έδρα της Τορίνο (0-0) κι έδωσε την ευκαιρία στην Ίντερ να προσπεράσει ξανά στην κορυφή (-2 με ματς λιγότερο), αφήνοντας «ορθάνοιχτη» την κούρσα για το Scudetto (-2 η Νάπολι, -6 η Γιουβέντους).

Η επιθετική λειψυδρία στερεί από τη Μίλαν το εκτόπισμα τίτλου στην τελική ευθεία της φετινής Serie A. Μπορεί να παραμένει αήττητη από τον Ιανουάριο, ωστόσο, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έμεινε στο μηδέν σε σερί παιχνίδια για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2018. Κι όπως είχε συμβεί και τότε, το έκανε απέναντι σε Μπολόνια και Τορίνο, με τους Ροσονέρι να χάνουν ακόμα δύο βαθμούς στην έδρα της Γκρανάτα (0-0) και να δίνουν την ευκαιρία στην Ίντερ να περάσει ξανά στην 1η θέση αν εκείνη κερδίσει το ματς που εκκρεμεί (-2 με παιχνίδι λιγότερο).

Σε αντίθεση με την ισοπαλία κόντρα στους Ροσομπλού, αυτή τη φορά οι Ροσονέρι ούτε που πλησίασαν τον αριθμό των 33 τελικών. Μέσα στο πρώτο 45λεπτο, κατέγραψαν μόλις μία τελική εντός στόχου κι αυτή από ένα διαγώνιο σουτ του Καλάμπρια. Όσο εύκολα κρατούσε το μηδέν στα μετόπισθεν από μία ακίνδυνη Τορίνο που είχε για σημαντικότερη φάση ένα σουτ του Μπελότι που σταμάτησε με προβολή ο Τομόρι, η Μίλαν αδυνατούσε να φτιάξει προϋποθέσεις για το γκολ της νίκης και μοιραία στο φινάλε αποκόμισε το ελάχιστο κέρδος του βαθμού, χάνοντας έτσι μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει στο +4 από τη Νάπολι.

Πλέον, οι Παρτενοπέι παρά την ήττα τους από τη Φιορεντίνα εξακολουθούν να βρίσκονται σε απόσταση βολής, όπως συμβαίνει και με τη Γιουβέντους, η οποία μετά τη νίκη της επί της Κάλιαρι πλησίασε στο -6!

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι (87' Γκάμπια), Ερναντέζ, Τονάλι (82' Κρούνιτς), Κεσί, Σαλεμάκερς, Ντίαθ (55' Μεσίας), Λεάο, Ζιρού

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα