Ρόμα - Σαλερνιτάνα 2-1: Special... ανατροπή και ελπίζει για τετράδα (vid)

Νίκος Κικίδης
Ρόμα - Σαλερνιτάνα 2-1: Special... ανατροπή και ελπίζει για τετράδα (vid)

bet365

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ρόμα του Μουρίνιο, ανέτρεψε το σκορ κόντρα στη Σαλερνιτάνα μέσα σε τέσσερα λεπτά στην τελική ευθεία του αγώνα (2-1) και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας.

Εκεί που όλα έδειχναν γκέλα ολκής απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος και οριστικό φινάλε στις ελπίδες για είσοδο στην πρώτη τετράδα, η Ρόμα κατάφερε να αναδυθεί μέσα από τις στάχτες της! Χάρη σε δυο γκολ στο 81΄και στο 85΄αντίστοιχα, οι Ρωμαίοι έκαναν τρελή ανατροπή απέναντι στη Σαλερνιτάνα (2-1), σφράγισαν το πολύτιμο τρίποντο και συνέχισαν ακάθεκτοι την καταδίωξη της Γιουβέντους, διατηρώντας τη μεταξύ τους απόσταση στους πέντε βαθμούς.

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πάντως η Ρόμα... κυνηγούσε στο σκορ, προσπαθώντας να διασωθεί από το κάζο. Μόλις στο 22΄άλλωστε η φαουλάρα του Ραντοβάνοβιτς είχα βάλει σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους που ήταν σε θέση να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Μια χρονική περίοδο ωστόσο όπου η Ρόμα κατάφερε να λυτρωθεί ολοκληρωτικά και με δυο γκολ να φέρει τούμπα το ματς.

Αρχικά ο Κάρλος Πέρεζ στο 81΄ισοφάρισε για τους Τζιαλορόσι και με την ψυχολογία πλέον ανεστραμμένη, ο Σμόλινγκ ολοκλήρωσε την ανατροπή, διαμορφώνοντας το 2-1 μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τους Ρωμαίους να πανηγυρίζουν έξαλλα το τρίποντο που τους έστειλε πάνω από τη Λάτσιο και τους κράτησε στην πρώτη πεντάδα της Serie A.

 

SERIE A Τελευταία Νέα