Κάλιαρι - Γιουβέντους 1-2: Ανατροπή με Βλάχοβιτς κι επιστροφή στις νίκες (vid)

Κάλιαρι - Γιουβέντους 1-2: Ανατροπή με Βλάχοβιτς κι επιστροφή στις νίκες (vid)

bet365

Η Γιουβέντους άφησε πίσω της την ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ και πήρε το διπλό στην έδρα της Κάλιαρι με ανατροπή (1-2) χάρη στον Ντούσαν Βλάχοβιτς, μειώνοντας προσωρινά στο -5 από την κορυφή.

Η ήττα στο Derby D' Italia στοίχισε. Ιδίως από τη στιγμή που έπεισε με την εμφάνισή της ότι μπορούσε να επιστρέψει θεαματικά στο κόλπο του τίτλου. Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν άφησε την ήττα να την επηρεάσει περισσότερο από ένα βράδυ, επιστρέφοντας κατευθείαν στα τρίποντα με διπλό στην έδρα της Κάλιαρι (1-2).



Οι Μπιανκονέρι τα... χρειάστηκαν για ένα ημίχρονο, αφού οι Ροσομπλού του Μπάμπη Λυκογιάννη (βασικός, έγινε αλλαγή στο 79') κατάφεραν να βάλουν δύσκολα και να πάρουν προβάδισμα με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, στη μοναδική τους τελική εντός εστίας στο ματς. Ο Ζοάο Πέδρο στόπαρε τη μπάλα μετά την πάσα του Μάριν και με πλασέ-«ζωγραφιά» έστειλε τη μπάλα στο «Γ» του Σέζνι για το 1-0.



Η Κυρία αιφνιδιάστηκε, αλλά ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, έφτιαξε φάσεις και στο 23' σκόραρε όταν το σουτ του Πελεγκρίνι κόντραρε στον Ραμπιό και κατέληξε στα δίχτυα. Μετά από υπόδειξη VAR που σήκωσε αρκετή κουβέντα, το γκολ ακυρώθηκε για επαφή του Γάλλου με το χέρι, ωστόσο, η Γιουβέντους βρήκε αυτό που ήθελε στην εκπνοή του πρώτου μέρους με την ωραία κεφαλιά Ντε Λιχτ.


Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν η ώρα του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος «killer» ανέλαβε δράση και έγινε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, σφραγίζοντας την ανατροπή στο 75', με προβολή και τη βοήθεια της κόντρας. Αυτό ήταν το 22ο γκολ του στη φετινή Serie A, με το οποίο προσπέρασε ξανά τον Τσίρο Ιμόμπιλε και φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ. Έτσι, η Γιουβέντους πανηγύρισε για πρώτη φορά στη σεζόν τρίτη σερί νίκη εκτός έδρας και μείωσε προσωρινά στο -5 από Μίλαν και το -4 από Νάπολι και Ίντερ που έχουν ματς λιγότερο. Παράλληλα, αποσπάστηκαν στο +8 από την 5η, Ρόμα, με ματς περισσότερο.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Πελεγκρίνι, Κουαδράδο (86' Μπονούτσι), Αρτούρ, Ζακάρια, Ραμπιό (68' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (81' Κεν), Βλάχοβιτς

 

SERIE A Τελευταία Νέα