Λουκάκου: Ζήτησε από την διοίκηση της Ίντερ να επιστρέψει

Κώστας Τόπας
Λουκάκου: Ζήτησε από την διοίκηση της Ίντερ να επιστρέψει

bet365

Την επιστροφή του στους πρωταθλητές Ιταλίας φέρεται να ζήτησε από την διοίκηση της Ίντερ, ο Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να φορέσει ξανά τη φανέλα των «νερατζούρι».

Οι μέρες του Ρομέλου Λουκάκου στο Λονδίνο είναι μετρημένες. Ο 28χρονος Βέλγος διεθνής επιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο κλίμα της Τσέλσι και πλέον φαίνεται να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Βέλγος επιθετικός πίεσε να επιστρέψει στην Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι και τελικά ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έναντι 113 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε, έχοντας πετύχει μόλις 12 γκολ σε 34 εμφανίσεις με τους «μπλε».

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport, ο Ρομέλου Λουκάκου ζήτησε από τους ιθύνοντες της Ίντερ να επιστρέψει στον σύλλογο και είναι πρόθυμος να ρίξει μέχρι και 50% τις απολαβές του για να φορέσει ξανά τη φανέλα των «νερατζούρι».

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ γνωρίζει ότι ο Λουκάκου θέλει να επιστρέψει στην ομάδα και βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για να βρεθεί η «χρυσή» τομή. Από την πλευρά της πάντως η Τσέλσι δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τόσο εύκολα τον Λουκάκου για τον οποίο έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη της το περασμένο καλοκαίρι, γι' αυτό και αυτή τη στιγμή εξετάζει μόνο η παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού.

 

SERIE A Τελευταία Νέα